Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
žabí stehýnka

žabí stehýnka

Přidat na Pinterest
Ke konzumaci jsou vhodné zadní končetiny určitého druhu žab - skokanů. Ty se oddělí, stáhnou z kůže a poté se tepelně zpracovávají. Musí být hned upravena nebo hluboce zmražena. Připravují se smažená v trojobale nebo těstíčku, podávají se s rýží, bramborami nebo zeleninovým salátem a bagetou. Maso je velmi chutné a jemné, dá se přirovnat k drůbeži. U nás není konzumace žabích stehýnek rozšířena, jsou považovány za delikatesu. Koupit je můžete v některých hypermarketech nebo velkoobchodě v mražené formě.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře