Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Zvěřinová terina

Pravým označením terinne, jedná se o pokrm původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového nebo telecího masa, ale také z jater, drůbežího nebo ryb. Zvěřinová terina je pak směsí masa zvěřiny. Výběr masa i koření se liší recept od receptu, můžeme připravovat teplé i studené teriny. Terinne označuje jak masovou směs, tak také nádobu ve které se pokrm připravuje. Chuť výsledného pokrmu se odráží v chuti kuchaře, protože složení terin není pevně dáno.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře