Shirataki rýže s krůtími prsy a zeleninou podle Cambridge Weight Plan
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1108
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
85.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme na pánev a přidáme vybrané koření. Jakmile se maso zatáhne, přidáme zeleninu a společně dusíme do měkka přibližně 7 minut. Slijeme nálev z konjakové rýže a rýži propláchneme pod tekoucí vodou. Po promytí ji necháme minutu prohřát ve vroucí vodě. Rýži přimícháme do masové směsi se zeleninou a necháme pod pokličkou chvíli odpočinout, aby se chutě propojily.
Tip k receptu
Celých 65-80 % hmotnosti syrové rýže představují sacharidy ve formě škrobu. Pokud máte rýži rádi, ale vyhýbáte se jí právě z tohoto důvodu, vyzkoušejte recept Lukáše Vrány, výživového poradce a školitele programu CWP.
26. 10. 2020
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.