Aby olej neprskal

Znáte to - smažíte a olej prská všude. Ach jo, kdo to pak má uklízet. Co tedy s tím? Rad je mnoho. Někdo radí přidat do rozpáleného oleje kolečko syrové mrkve, jiný zase špetku soli. Naposledy jsem se dočetla, že stejnou službu udělá několik vložených párátek.

přidejte na:
Ajaja

08. 08. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Vyzkoušej a sděl výsledek.

08. 08. 2010, 21:52

Ajaja
A když já jsem zvyklá používat párátka za úplnějiným účelem....:-))

Ajaja 08. 08. 2010, 22:16

Chybějící obrázek
Tak tam dej špejli.

09. 08. 2010, 20:31

Ajaja
Příležitostně provedu...

Ajaja 09. 08. 2010, 21:42

Chybějící obrázek
S těmi párátky jsem to teda ještě neslyšela. Já právě proto radši peču v troubě než smažím, ale tak příště to vyzkouším :-) . Koupila jsem si i kvalitní řepkový olej z https://www.fabioshop.cz/oleje/ a stejně mi při smažení prská. Jak je maso plné vody, tak je to prostě neštěstí. A to se to snažím vysušit a není to nic platné.

Týna Ryglová 22. 05. 2024, 06:05