Aby těsto "nehrudkovatělo"

Většina těst znamená vzít pro jeho základ mléko, vejce a mouku. Je vhodné nejprve smíchat mouku s mlékem a teprve pak přidat vejce. Předejde se tím sklonu tvořit hrudky.

přidejte na:
Ajaja

15. 11. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
A pak už jen důkladnou práci rukou a vařečky.

17. 11. 2010, 09:12

Ajaja
Nebo robota.... Jj, pokrok nezastavíš... I když - včera jsem dělala piškot a při představě mytí "techniky" jsem raději šlehala pěkně rúčo...:-))) Ovšem zapomněla jsem se zvážit, o kolik jsem zhubla, kolikže jsem spálila kalórií...:-))))

Ajaja 17. 11. 2010, 15:19

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.