Balony nad hradem Bouzov

Přijďte zažít balonové létání a ochutnat Hanáckou kyselku a mošty Vitaminátor

 
Nebe nad hradem Bouzov v Olomouckém kraji se v závěru srpna každoročně rozzáří stovkami barev při oblíbené slavnosti balónového létání s titulem „Balóny nad hradem“. Nejinak tomu bude i v letošním roce. Akce, kterou pořádá Hanácká kyselka, se uskuteční již po třinácté o předposledním prázdninovém víkendu 23. – 24. srpna.
 
 
Balony nad hradem Bouzov
Na tradiční událost se sjede více než 20 posádek horkovzdušných balónů z tuzemska i Slovenska, své zastoupení bude mít tradičně i “Letectvo Hanácké kyselky“. Návštěvníci akce se mohou těšit na ranní a večerní hromadné starty, kdy po nebi budou brázdit majestátní vzdušné koráby a romantickou kulisu jim bude tvořit pohádkový hrad Bouzov. Velkou atrakcí bude i oblíbené „večerní balónové svícení“ za hudebního doprovodu, které proběhne v sobotu kolem 21.30 hod. A co víc - o pitný režim se kromě osvěžující Hanácké kyselky postará také Vitaminátor, producent oblíbených ovocných 
a zeleninových šťáv.  
 
Ovocné a zeleninové šťávy jsou ideálním letním osvěžením pro děti i dospělé. Pokud se navíc jedná o 100% přírodní mošty bez barviv, konzervantů, přidaného cukru a vody, určitě neodoláte. Právě takový je Vitaminátor z čerstvě vylisovaných surovin. Různé druhy můžete vyzkoušet právě v rámci akce „Balóny nad hradem“, kde bude k dispozici speciální stánek s ochutnávkou různých variant moštů. 
Balony nad hradem Bouzov
Se sklenkou Hanácké Kyselky a Vitaminátoru v ruce si dokonale užijete celý program, který zahrnuje leteckou balónovou show i další aktivity. Těšit se můžete na hudební vystoupení Leony Machálkové či bývalého člena skupiny Argema Jarka Filgase. Připraveny jsou aktivity pro děti, ukázka hasičské techniky, prezentace modelářů a mnoho dalšího. Nenechte si ujít krásné rozloučení s létem s Vitaminátorem a Hanáckou kyselkou!
 
Další informace naleznete na: http://balonynadhradem.aspone.cz
přidejte na:
Šéfredaktor

30. 07. 2013


Další články

Přidat komentář