Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bestsellery v elektronické podobě

Nakladatelství Smart Press, s.r.o. ve spolupráci se serverem Palmknihy.cz rozšiřuje portfolio papírových knih o knihy elektronické. Jako první počin převedlo do této podoby kuchařky Jany Florentýny Zatloukalové, které nabízí ke stažení za nižší cenu, než je cena papírových verzí.

V elektronické podobě vyšla již před pár dny Kuchařka pro dceru, která bude nyní následována Vánoční kuchařkou pro dceru a posléze také novinkou Hovory s řezníkem. Elektronické kuchařky z nakladatelství Smart Press si mohou zakoupit všichni majitelé Apple produktů, primárně majitelé Apple iPpad., a to přes aplikaci iBooks nebo přes iBookstore. Knihy si mohou zájemci pořídit na itunes.apple.com

O knihách:

61892_mediumKuchařka pro dceru (nebo i sestru, snachu, vnučku, či přítelkyni) je kamarádka pro všechny dívky, které prošly kuchyní svých matek takřka nepoznamenány. Co teď? Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. S touto knihou se naučíte úplně vše, co budete potřebovat – od špaget po svíčkovou. To vše na pomezí odborné literatury a zábavných, téměř detektivních příběhů z kuchyně.

Vánoční kuchařka pro dceru
Vánoce – prubířský kámen začínající kuchařky. Snad každá z nás touží provonět domov domácím cukrovím a oslnit sváteční večeří. Jde to, jen je třeba znát zkratky, které mají úspěšné kuchařky dávno prochozené. Autorka rozhodila sítě a ty nejlepší zlepšováky, které z nich vylovila, nyní servíruje – opět v balení pro začátečníky. Tedy jasně, srozumitelně – a s láskou!

Hovory s řezníkem

Kniha s podtitulem Kuchařka pro dceru z masa a kostí vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Naučí vás, jak se zbavit ostychu v řeznictví, jak si říct o ten nejlepší kus na guláš a jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě. Promluví za vás s řezníkem a pak vás prostřednictvím 200 nových receptů naučí, co s masem, které jste si právě koupili – a ještě k tomu stylem, díky kterému všechno zvládnete hned napoprvé.

O autorce:

Jana Florentýna Zatloukalová vezme ve své první knížce, Kuchařka pro dceru, všechny dívky za ruku a provede je jejich vlastní kuchyní. Svůj návod na přežití prvních samostatných Vánoc shrnula v knížce Vánoční kuchařka pro dceru a navíc získala výuční list v oboru kuchař. Jako další téma si vybrala maso, postrach všech kuchařek v začátečnických nesnázích. V knížce Hovory s řezníkem dovede čtenářky nejen do řeznictví, ale i k pokročilejšímu stupni vaření. Když autorka zrovna nepíše knížky a nezkouší nové recepty, snaží se vetřít do kuchyní nejlepších šéfkuchařů téhle země a něco se od nich přiučit. Připravuje články o vaření, stará se o čtyři děti, dvě kočky, jednoho psa, stále o toho stejného muže a běhá po lese, aby mohla jíst, co se jí zachce.

Více informací na www.smartpress.cz

Fotogalerie

Šéfredaktor

28. 11. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře