Bramborová kaše stokrát jinak

Miluji bramborovou kaši, jen se musí správně připravit, žádné šizení. Proto také místo mléka preferuji smetanu, nikdy nezapomenu dát do ní kus másla... Ale aby vždy chutnala jinak, lze kaši vylepšit i tak, že do ní vmíchám např. smaženou cibulku. Když není smažená, může být i sušená, jen je třeba ji mít dostatečně namočenou (a lépe v teplém mléce než v teplé vodě). Jindy zase jarní cibulku a šunku nakrájenou na malé kousky. A takto lze vlastně přidat cokoli.

přidejte na:
Ajaja

13. 06. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Výborná je se sušenými,povařenými a podušenými houbami, vmíchanými do kaše.

13. 06. 2010, 15:08

Ajaja
nebomladý jarní hrášek...

Ajaja 13. 06. 2010, 21:15

Chybějící obrázek
Kamrádka mi poradila dát na dvě porce jeden malý trjúhelníček smetanového, ne jiného, taveného sýra. Zkusil jsem - kaši zjemní, chuť nezmění.

Jakub 01. 07. 2010, 13:33

Ajaja
A to zní zajímavě...

Ajaja 03. 07. 2010, 07:52

Chybějící obrázek
Tavený sýr přidávám vždy, nejlépe kvalitní smetanový a to zhurba stejné množství jako másla. Zkuste a uvidíte.

:) 07. 09. 2010, 16:35