Brandnooz box - leden 2017

Po chřipkovém období přichází doba, kdy se nám vrací zase chuť na něco dobrého. S příchodem těchto šílených chutí dorazil jako na zavolanou i pomocník na jejich zahnání. Ano, do redakce nám zavítal lednový Brandnooz box, který nabízí širokou škálu novinek na trhu mezi produkty, mnoho zajímavostí i ověřenou klasiku!

Po otevření jsme uvítali životadárné tekutiny s příchutí granátového jablka od Mattoni. Ta na trh přišla s novým atraktivním balením i vylepšenou recepturou k mnoha dalším příchutím. Nadšencům mléčných koktejlů udělá radost neslazené mandlové mléko Alpro. To najde své využití nejen v kávě nebo při přípravě cereálií, ale také v domácím smoothie!

K takovému smoothie se jako svačinka hodí přibalené Emco Digestive sušenky. Jemné, lehké, jednoduše neodolatelné! Sušenky ale nejsou vše, co se v boxu nachází. Pro milovníky pufovaných chlebíčků přišla na trh velice chutná novinka Racio Mini rolky s chio semínky. Ty podporují správnou funkci imunity.

Zažeňte chuť po sladkém s Mentos CHOCO, které nabízí jedinečnou kombinaci čokolády, karamelu i máty v jednom! Pokud jste sladkým již přejedeni, sáhněte po lehkých krekrech. Receptura zakládá na vysokém obsahu bílkovin a vlákniny. Penam Low carb krekry můžete jednoduše chroupat kdykoliv máte chuť!

 

Mezi přibalenými produkty jsme našli i něco teplého do bříška Jde o Maggi Krémovou, rajčatovou polévku se sušenou bazalkou a oreganem. Jestliže chcete udělat radost své drahé polovičce jejím oblíbeným gulášem nebo omáčkou, tak neváhejte využít sladkou papriku Vitana, která patří mezi jedno z nejpoužívanějších koření! Dodá jídlu lahodnou chuť i výraznou červenou barvu.

Brandnooz nezapomněl balíček udělat speciální a připravil svým věrným Noozies náhodný výběr mezi sušeným masem od Fine Gusto, s těmi nejlepšími vybranými kousky krůtího masa a mezi produktem Spak Gourmet KetchupNejlepší nabízený kečup, který je vhodný i při bezlepkové dietě!

přidejte na:
Šéfredaktor

01. 02. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář