Brandnooz březen 2018


NESCAFÉ CLASSIC Crema Sklenice 100g

Značka NESCAFÉ přichází s novou vylepšenou recepturou, která nabízí jemnou bohatou pěnu a intenzivní chuť kávy pro vaše ranní probuzení. Nové NESCAFÉ CLASSIC Crema vytváří na povrchu šálku bohatou jemnou pěnu, kterou profesionální baristé nazývají crema. Zároveň si zachovává oblíbenou intenzivní chuť. Zařaďte ji do svých ranních rituálů a získejte dostatek pozitivní energie na vše, co vás čeká. Pro příjemnější ráno!


Chai Latté David Rio Orca spice

Řada směsí David Rio na přípravu stále populárnějšího Chai Latté. Intenzívně rozmíchejte 2 lžičky směsi s teplým mlékem a pak už si užívejte lahodný nápoj na bázi černého, zeleného nebo bílého čaje a směsi exotického koření.


Bohemia Maxi mix

Bohemia uvádí novinku Maxi mix 130 g, který je plný oblíbených tvarů a chutí. Varianta tradičního Maxi mixu v kulatém provedení nyní ve větším, ještě výhodnějším balení pro chvíle pohody s přáteli, rodinou nebo jen tak na chuť.


Lišácké jablko Cider

Mezi cidery vstoupil v roce 2017 mazaný hráč, aby ukradl srdce i těm, kteří kouzlo ciderů dosud neobjevili. A jde na to chytře, nabízí totiž něco, co žádný jiný cider na českém trhu. Je VELKÝ, prodává se ve vratné lahvi o objemu 0,5l a je za SUPER CENU! Oproti jiným ciderům na trhu má Lišácké jablko sušší chuťový profi l, příjemně osvěží a díky 4,5 % alkoholu zpříjemní každou všední chvíli, ať už se jedná o sledování oblíbeného seriálu nebo sportovního utkání, posezení na prosluněné zahrádce, pohodu u vody nebo grilovačku s kamarády.


Lotus Biscoff Biscuit Spread

Překvapivě neodolatelná... Pomazánka z originálních karamelizovaných sušenek Lotus Biscoff vás mile překvapí jak svou chutí, tak pestrostí použití. Je skvělá jak na pečivu či palačinkách, tak i jako krém na dorty a muffiny. Nebo se do pomazánky můžete pustit jen tak.


Dr. Oetker Puding bez lepku vanilková příchuť

Doma je tam, kde je puding. Vyrábíme pudingy s láskou již přes 100 let. Díky investici do nových výrobních opatření a zvýšené laboratorní kontrole nabízí Dr. Oetker Originál pudingy v bezlepkové kvalitě. Je chutným dezertem a stejně dobře poslouží i k zahuštění ovocných šťáv (jako samotný ovocný dezert nebo na ovocné dorty), ke zjemnění tvarohových náplní, pro výrobu dortových náplní, šodó, ovocných polévek apod. Nechte se inspirovat. Svou chutí si Vás určitě získá.





#tchibo-siroky

přidejte na:
Šéfredaktor

09. 04. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář