Brandnooz červen 2017

Nový měsíc znamená jediné - přichází nový Brandnooz Box! Tentokráte červnové vydání. Letní nálada a krásné počasí vybízí k jiným chutím, tzv. lehčím. Tvůrci boxu se tím také řídili a připravili jej plný doslova letními výrobky. Pojďte s námi ochutnat něco dobrého a nového, co se tentokráte v boxu objevilo.

Cheetos Peanut je pořádná porce zábavy! Arašídové křupky, které ocení nejen děti, ale i dospělí. Na výběr máte ještě z dalších příchutí - sýrové, kečupové. Big Shock! Spritz to je limitovaná edice Big Shocku! Sladkohořká příchuť Spritz se doslova hodí k letní zábavě a pití s přáteli. Nápoj vás skvěle osvěží a dodá vám dávku energie.

 

Zapít je můžete Mirindou. Tentokráte limitovanou letní edicí - ananasovou a melounovou. Ale pozor! Tvůrci se rozhodli jednu z nich zařadit od podzimu do pravidelného prodeje. Do 8. 7. 2017 můžete hlasovat na jejich stránkách a ta která vyhraje, bude od září na pultech!

 

Nestlé KitKat přichází s vylepšenou recepturou. Extra porce mléka a kakaa, to je nový KitKat! JOJO Mixle Pixle MINI, to je unikátní mix želé bonbónů, náhodně složený z různě oblíbených tvarů a příchutí, tentokráte v mini balení. Vhodné na cestování nebo jako malá svačinka.

 

Vitana Farmářská polévka Rajská, to je novinka, která je vhodná i pro ty nejmenší. Výrobce ji pojmenoval doslova - Pro malé rošťáky. U Vitany ještě chvíli zůstaneme. Novinka Šťáva k masu nebo Šťáva na čínu. Nové šťávy, gelové konzistence, skvěle jídlo okoření a zároveň mu dodají i tu pravou konzistenci.  

 

Pokud se chystáte o víkendu grilovat, nejlépe domácí hamburgery, Hellmann´s Tatarská omáčka Delikátní se bude skvěle hodit jako ochucovadlo. Pokud objednáte Brandnooz box, v newsletteru objevíte recept na skvělý Cheese Bacon Burger. A po dobrém jídle, je třeba si dát nějakou dobrou skleničku. Avanti Kir Royal novinka, která nadchne všechny milovníky koktejlů. Trendy nápoj, který v sobě spojuje chuť burgundského vína a rybízového likéru. Už jste ochutnali tento nápoj, který je ve Francii velmi oblíben?

 

přidejte na:

11. 07. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář