Brandnooz červen 2018

Vitana Bramboračka nebo Hrachovka

Vitana, lokální expert na polévky, připravila tradiční české polévky ve sklenici pro celou rodinu. Polévky jsou připravené ze zeleniny přímo z pole a ihned po uvaření zavařené. Tekutá konzistence, kousky kvalitní zeleniny a masa jsou zárukou výborné chuti, plnosti a poctivosti. Polévka je rychle připravená a ohřátá. Sklenice polévky + sklenice vody = plný hrnec polévky pro celou rodinu, stačí pouze 2 minuty provařit. Sklenice má speciální víčko, kterým se snadno otvírá. Polévka je bez jakýchkoli konzervačních látek, přidaného glutamátu, palmového oleje, umělých aromat a barviv.

Tchibo Mazagrande a Mazagrande Forte

Mazagrande není jen další nová ochucená limonáda nebo energeťák. Je to osvěžující nealkoholický nápoj, který v sobě spojuje jemně perlivé přírodní citrusové šťávy a kávový extrakt. Originální chuť a přirozená energie kávového osvěžení dokáže v každém probudit zvědavost.

Manner Knuspino vanilka

Obsah krému 74 % s pravou vanilkou Bourbon zdůrazňuje nejvyšší kvalitu a zaručuje zvláštní okamžiky potěšení. Proto je Manner Knuspino vanilka ideálním výrobkem pro každou příležitost

Manner Knuspino lískový oříšek

Tři vrstvy jemných vaflí, plněné dvěma vrstvami lahodného krému z lískových oříšku a kakaa, a s vyváženým obsahem krému 74 % jsou charakteristickými znaky Manner Knuspino lískový oříšek. 10 % lískových oříšků v krému propůjčuje výrobku jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Dobrá zpráva pro všechny vegany, kteří si rádi pochutnávají na vaflích: Manner Knuspino lískový oříšek jsou stejně jako původní řezy Neapolitan Manner veganské a nesou veganskou pečeť rakouské Veganské společnosti.

Manner Knuspino čokoláda

Manner Knuspino čokoláda vás okouzlí třemi vrstvami jemných vaflí a 74% kvalitním exkluzivním čokoládovým krémem. Jemně se rozplývající krém s 10% kakaovým podílem z kakaových bobů vlastního pražení je dokonale sladěný a propůjčuje krémovému výrobku speciální čokoládový charakter.

Adriana Tricolore Penne

Těstoviny ze 100% semoliny s přídavkem sušeného špenátu (2%) a sušených rajčat (2%). Ideální pro přípravu letních salátů – pokrm skvěle vypadá a ještě lépe chutná.

Magnesia Red Malina a Jahoda

Magnesia RED se silou přírodního hořčíku a vitaminy B! Minerální voda Magnesia s přírodním hořčíkem je v ochucené Magnesii RED doplněna příchutěmi červeného ovoce a obohacená o vitaminy B3 (niacin), B6 a B12 přispívající k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vyzkoušejte dvě varianty Magnesia RED a objevte i zbývající!

Fruttimo 

Osvěžující spojení pramenité vody Aquila s nejlepším ovocem z prémiových džusů granini. Nechte se zlákat čtyřmi vyladěnými příchutěmi – jablkem, pomerančem, multi a mixem grepu s pomerančem. Ovocné osvěžení ihned po ruce přijde vhod na cestách, v kanceláři nebo se jen tak odměňte a nechte se unést chutí ovoce.

Semtex NO SUGAR

Semtex N0 Sugar je lehký, osvěžující a plný bublinek. Není v něm žádný cukr, ale čistá síla kofeinu a taurinu Vás pořádně nakopne.

přidejte na:
Šéfredaktor

17. 07. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář