Brandnooz květen 2018

Vinea frizzante

Legendární limonáda Vinea, s tradicí již od roku 1974, uvádí na trh novinku Vinea Frizzante. Osvěžující chuť hroznů s dotykem jemných ovocných a květinových tónů rozehrává jemné perlení na úrovni šumivých vín. Je designová a kvalitní, s 10 % šťávy z bílých hroznů. Vinea Frizzante se zrodila z vášně pro hrozny, požitek s nádechem neřesti si proto můžete vychutnat v každém doušku. Ochutnejte ji!

Racio Monkeys s bílou čokoládou

Nové rýžové chlebíčky s pravou čokoládou! Velikost balíčku vhodná na dětskou svačinku. Ve verzi s mléčnou čokoládou a s bílou čokoládou s jogurtovou chutí.


Racio Monkeys s mléčnou čokoládou

Nové rýžové chlebíčky s pravou čokoládou! Velikost balíčku vhodná na dětskou svačinku. Ve verzi s mléčnou čokoládou a s bílou čokoládou s jogurtovou chutí.

Tretter‘s mrkev a pastiňák

Ručně vyráběné zeleninové lupínky dle starofrancouzské receptury, která povyšuje nepopulární zeleninu na výjimečnou pochoutku. Alternativa bramborových lupínků která je přirozeně bezlepková a ochucená pouze kořením a solí.

Corny Big White Coconut

Užijte si letní kokosovou chuť kombinovanou se skvělou bílou čokoládou a cereáliemi díky limitované edici cereální tyčinky Corny Big white coconut

Penam Toast světlý

Na nic si nehraju, jsem nadýchaná klasika, které se nikdy nepřejíš. Taky umím rozzářit každý Tvůj den :-)

Mentos Say Hello Lemonade

Užijte si léta a vychutnejte si novou limitovanou edici Mentos Say Hello Lemonade v osvěžující citrónové příchuti. Na každém bonbónu je unikátní smajlík, který napomáhá k hravému seznámení.



Chocoland Jsem SLADKÁ s kakaovou náplní

Tyčinka patří do velmi úspěšné rodiny Jsem SLADKÁ a zařadila se do řady příchutí za vanilkovou a kakaovou. Jedná se o jediné sójové suky plněné krémovými náplněmi. Tyčinky vychází z historické obliby sójových suků v České republice a jsou naší úplně nejtradičnější výrobou. Kolínský závod, kde se vyrábí patří mezi předního zpracovatele sóji a sójových bobů nejen v Čechách, ale i v Evropě.


Vitana Pomocník pro přípravu zmrzliny

Používá se k ochucení a zahušťování surovin při přípravě zmrzliny. Rozmíchá se do libovolného mléčného základu = tvaroh, zakysaná smetana, sladké kondenzované mléko. Přidáme oblíbené ovoce, vyšleháme, dáme zmrazit a získáme skvělou domácí zmrzlinu. K zamíchání postačí ruční mixér. Želírující látkou je mořská řasa agar.

Jupí Superovocný sirup Hruška

Superovocné sirupy s 20 % ovocné šťávy v devíti oblíbených příchutích bez konzervantů, umělých barviv a sladidel jsou plné chuti a báječné letní nálady. Ochutnejte nyní exkluzivně variantu Hruška! V každé kapce tohoto sirupu se ukrývá chuť zralé, šťavnaté, slaďoučké hrušky, která vám připomene třeba babí léto u babičky na zahradě. Namíchejte si lahodnou domácí limonádu nebo vyzkoušejte sirup na dochucení palačinek či pudinků.

Oreo Double Crème

Nové Oreo Double Crème potěší všechny milovníky klasických Oreo sušenek a zároveň překvapí všechny, kterým ty klasické připadají snad málo krémové. Unikátnost totiž spočívá v dvojité náplni – takže všichni milovníci krému se pomějí. I tuto novinku doporučejeme otočit, olíznout a omlékovat! J ať už v klasickém, nebo rostlinném mléce – samotná Orea jsou totiž přirozeně veganská!

Semtex COFFEE & LIME

Jedinečná příchuť v kategorii energy drinků díky spojení kávového extraktu ze 100% odrůdy Arabica a osvěžující limetky. Sycený nealkoholický energetický nápoj s obsahem kofeinu, a taurinu, s přídavkem vitamínů, pasterovaný.

přidejte na:
Šéfredaktor

08. 06. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář