Brandnooz listopad 2018

Vitana Vafle Nebeské

Skvělá a rychlá snídaně, jak ji neznáte. Příprava vaflí nikdy nebyla jednodušší, ke směsi přidáte pouze vodu a máslo nebo olej.Když je po upečení dáte na mřížku, zůstanou krásně křupavé. Nebeské vafle jsou nejlepší s javorovým sirupem, ovocem, marmeládou, šlehačkou nebo si je prostě dejte jen tak. Tuhle pochoutku si snadno zvládnou připravit i Vaše děti.

Podravka Šípkový džem

Tato božská pomazánka je vyrobena z pečlivě vybraných šípků. Šípkový džem je ideální volbou pro ty, kteří milují aromatické chutě a zároveň dávají přednost méně sladkým džemům. Šípkový džem obsahuje vysoký podíl šípků, který je znám svým vysoký obsah vitamínu C a kyseliny citronové. Neobsahuje žádné umělé přísady, barviva a sladidla. Pro svou svěží chuť je džem vynikající na palačinkách, ke svačině na chleba s máslem, k potření moučníků nebo ke slepování vykrajovaného cukroví. V klasické kuchyni můžeme šípkový džem použít také jako základ k přípravě šípkové omáčky.

Oreo Bañadas

Ochutnejte nyní kultovní sušenky Oreo v limitované cool zimní edici. Sušenky máčené v lahodné bílé a mléčné polevě, nyní v trendy zimním designu. Podělte se i s přáteli a rodinou a vychutnejte si tak spolu kouzelnou předvánoční atmosféru.

Chio Donuts

Nové Chio Donuts ve tvaru mini donutu vás ohromí svou nadýchanou a křupavou texturou a jedinečnou sladko-slanou chutí. Spojení kukuřičného snacku s arašídovou a karamelovou příchutí udělá vaše posezení s přáteli nebo chvilky u televize mnohem zábavnější. Díky speciálnímu tvaru a unikátní chuti mají totiž moc přeměnit každou nudu v zábavu a obyčejné momenty v nezapomenutelný zážitek.

Tutto Gusto Gulášová

Tutto Gusto tekuté polévky - svačina, která Vás zasytí. Stačí ohřát a pochutnat si. Pro milovníky české klasiky je k dostání gulášová polévka.

Tutto Gusto Tomatová

Pro vyznavače středomořské kuchyně tomatová s mozzarellou. K dostání ve vybraných prodejnách.



Cheetos Mix Ups Mega Fun

Nové Cheetos Mix-Ups Mega fun jsou hravou směsí extrudovaných kukuřičných výrobků s příchutí sýra a kečupu, jarní cibulky a papriky v různých poměrech. Tři příchutě, ve třech tvarech, v jednom balení.


    
přidejte na:
Šéfredaktor

05. 12. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář