Brandnooz říjen 2017

Dorazil k nám pravý podzim a s ním také Brandnooz box. Co se v něm ukrývalo a na jaké novinky se můžete těšit?

#damejidlo-siroky 

Ajvar je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků původem ze slunného Chorvatska. Na jeho výrobu je použita výhradně zelenina nejvyšší kvality s garancí čerstvosti díky zpracování do 3 hodin od sběru. Ajvar Podravka je zcela bez „éček“ či alergenů a pro své jedinečné složení je oblíbený také u vegetariánu a veganu. Použití ajvaru je velmi mnohostranné. 


Pečení s ním je opravdu jednoduché. Příprava kvásku není nutná, droždí stačí jen smíchat se sypkými surovinami a těsto vám vždy vykyne. Je ideální pro domácí pekárny, pečení s dětmi nebo začátečníky. A upečete s ním všechno - od podzimní pizzy až po vánočku. 


Oblíbená a léty prověřená značka čerstvého droždí Noli přichází nyní nově na trh také ve variantě sušeného droždí. Je připraveno ze sušeného droždí vysoké kvality. 



Odlehčená varianta klasické Tatarské omáčky Hellmann‘s potěší zejména vyznavače zdravého životního stylu. Stejně jako klasická tatarská omáčka obsahuje kousky zeleniny, je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky, polynenasycené mastné kyseliny omega 3. Navíc je se sníženým obsahem tuku (35%)


Jste unaveni z práce, bez energie, máte chuť na něco dobrého? Dejte si ovesnou tyčinku Corny Flapjack, která vás díky svému obsahu vloček (minimálně 48 %) nasytí a doplní vám energii. Corny Flapjack si můžete vychutnat ve třech příchutích: kakaová, mandlová s karamelem a brusinková s dýňovými semínky, která je navíc vhodná pro vegany.

Jedná se o vysoce kvalitní 100% bylinný čaj který je součástí naší řady funkčních čajů. Tato řada byla oceněna jako nejlepší výrobek v kategorii čajů oceněním Volba spotřebitele 2016. Vyznačuje se prémiovou kvalitou suroviny a díky standardnímu balení je i cenově velmi atraktivní..


Představujeme Vám novinku na trhu od společnosti Jan Zykmund – Originální brambůrky. Jedná o speciálně smažené chipsy, proto jejich chuť i křupavost dosahuje té nejvyšší třídy, jaké je možné u chipsů dosáhnout. Zároveň jsou dostatečně jemné, aby chutnaly úplně každému.


Fruttimo Aquila je osvěžující spojení přirozeně čisté vody Aquila s nejlepším ovocem z prémiových džusů granini. Oproti klasickým džusům obsahuje Fruttimo o 20 % méně kalorií, ale stále zůstává 100 % přírodní, bez konzervantů a umělých barviv. 



Pšenice špalda se pěstuje už tisíce let, ale z českého jídelníčku skoro vymizela. Teď se do něj špalda s velkou slávou vrací, a to hlavně v podobě špaldové mouky. Babiččina volba ji nově nabízí ve dvou variantách – hladké a celozrnné. Oblíbená je zejména pro svůj obsah bílkovin, vlákniny a minerálních látek. Vyznačuje se specifickou oříškovou chutí, která se skvěle vyjímá ve slaných a sladkých koláčích, buchtách, sušenkách a také ve vánočním cukroví, které s ní chutná doslova jako od (prapra)babičky. Špaldová hladká se dá v jakémkoli receptu zkombinovat s běžnou pšeničkou moukou, ale může ji i zcela nahradit. 


#tescoma-siroky-testoviny 

přidejte na:
Šéfredaktor

02. 11. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář