Brandnooz říjen 2018

BIG SHOCK! Gold Novinka 330 ml

Dvě nejoblíbenější příchutě ze stáje 500ml plechovek Big Shock! jsme přetavili do menšího formátu 330ml. Tento menší formát se usadil vedle stávajících 500ml plechovek a doplnil tak naše portfolio. 330ml plechovka nevznikla kvůli náhradě za 500ml, ale vznikla pro všechny ty, co tu velkou nevypijí. To, že je 330ml energeťák za „dvacku“, je dalším důvodem, proč by měl být tento formát u fanoušků oblíbený.

Royal Crown Cola

Royal Crown Cola je určená pro všechny, kdo si chtějí dopřát svobodný a ničím nerušený klid. Odvolává se na svůj původ z jihu Spojených států amerických, v Columbusu, Georgii, kde její originální recepturu umíchal už roku 1905 lékárník Claud A. Hatcher. Na trhu je dostupná ve variantě slazené třtinovým cukrem nebo se sníženým obsahem kalorií pomocí sladidla z rostliny stévie.

Schwartau Samt

Ochutnejte nyní exkluzivně Schwartau Samt! Objevte sametově hladkou konzistenci džemu bez kousků a zrníček, která se doslova rozplývá na jazyku. Je tak jemná, že si ji zamilujete v kombinaci s vaším ranním křupavým croissantem. Kvalitní džem bez konzervačních látek, barviv, ochucovadel, laktózy a lepku. Díky vysokému obsahu ovoce a surovin pouze rostlinného původu si na něm mohou pochutnat i vegani. Pyšní se bohatou ovocnou chutí, přináší maximální požitek a přichází stylově v moderní designové skleničce.

Podravka Ajvar Pikant

Ajvar je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků původem ze slunného Chorvatska. Na jeho výrobu je použita výhradně zelenina nejvyšší kvality s garancí čerstvosti díky zpracování do 3 hodin od sběru. Ajvar Podravka je zcela bez „éček“ či alergenů a pro své jedinečné složení je oblíbený také u vegetariánu a veganu. Použití ajvaru je velmi mnohostranné. Používá se např. jako příloha k jídlům na grilu, k pečeným a vařeným masům, je také vynikající jako základ do pomazánek nebo do zeleninových jídel, omáček či polévek

Penam Fit den Večerní chlebík se sušeným ovocem

Večerní chlebík se sušeným ovocem je super novinkou v řadě Fit den. Chlebík si zachoval pořádnou dávku bílkovin a vlákniny, ale překvapí vás nasládlou chutí nesířených švestek a meruněk, které mu dodávají úžasnou chuť. Můžete si ho vychutnat, třeba když vás honí mlsná. Zkuste tvaroh s ovocem nebo s domácí marmeládou. Pro gurmány může být zajímavý v tandemu se šunkou a sýrem. Nebo jen tak samotný.

Bonduelle Strouhaný celer a  Strouhaná mrkev

Bonduelle přináší řadu jemně strouhané zeleniny díky které se příprava vašich oblíbených receptů stane mnohem jednodušší a vy si je tak můžete dopřát s chutí každý den. Jemně strouhaná zelenina, mírně slazená, dochucena šťávou z citrónu, v praktickém 425ml balení. Skvělé do salátů i teplé kuchyně.


BONAVITA TA PRAWÁ

TA PRAWÁ je zdravá raw tyčinka v pěti příchutích vyrobená bez tepelné úpravy a z čistě přírodních surovin. Neobsahují lepek ani přidaný cukr a jsou tak ideální svačinkou.

přidejte na:
Šéfredaktor

13. 11. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář