Brandnooz srpen 2018

Vitana Dej si super jídlo!

Nové kuskusy v kelímku Dej si super jídlo! jsou perfektní jako rychlý snack nebo lehké jídlo. Receptury jsou obohaceny o atraktivní ingredience, které vám dodají energii, vlákninu a bílkoviny. Dej si super jídlo! je rychle připravené, stačí zalít vroucí vodou a pár minut počkat.

Brumík Duo

Brumík jako kouzelník, který přidává novou oříškovou příchuť k čokoládové. Ta je dlouhodobě nejoblíbenejší a nyní bude doplněna o oblíbenou oříškovou příchuť.Tato novinka v sobě kombinuje dvě oddělené náplně a tím oživuje řadu Brumíka soft.

Bebe Dobré ráno Na Měkko borůvka

Ochutnejte nové BeBe Dobré ráno NaMěkko borůvka. Je to sušenka speciálně vyvinutá na snídani, která vám dodá potřebnou energii na celé dopoledne. Nejenže sušenka skvěle chutná, ale obsahuje také 5 druhů celozrnných cereálií, je bez barviv a konzervantů, obsahuje vlákninu a navíc je obohacena hořčíkem, železem a vitamíny B6 a B9.

Dr. Oetker Celozrnný banánový chlebíček

Nezaměnitelná plná chuť poctivé receptury a snadná příprava. Celozrnný banánový chlebíček s celozrnnou moukou, třtinovým cukrem, bezfosfátovým kypřicím práškem, čokoládovými vločkami a přírodním aroma.

Mattoni Meloun

Užijte si prodloužené léto s limitovanou edicí Mattoni Meloun. Od začátku léta jede melounová sezóna naplno, proto i Mattoni rozšířila své řady o perlivou příchuť Mattoni Meloun. Tato limitka je v prodeji od července do konce září.

Racio Knäck Snack

Nové Racio Knäck Snack s červenou řepou! Zdravá pochoutka obsahuje téměř 60 % žitné mouky a vysoké procento šťávy z červené řepy. Novinka je navíc obohacená o bramborovou vlákninu, díky které má vysoký obsah vlákniny. Jedinečnou chuť červené řepy si vychutnáte například s čerstvým sýrem nebo tvarohovou pomazánkou jako lehkou svačinku či základ snídaně

Ledové Kaštany irish cream a brandy

Tradiční čokoládová tyčinka, která se vyrábí už od roku 1966, přichází s originální limitovanou edicí. A to hned ve dvou variantách, které spojují kvalitní hořkou čokoládu s chutí oblíbených alkoholických nápojů. Ledové Kaštany Brandy nabízí kakaovooříškovou náplň doplněnou ostřejší chutí brandy, likéru pocházejícího z Francie. Druhá varianta, Ledové Kaštany Irish Cream, zaujme extra vrstvou s příchutí lahodného irského krému, která se pozvolna rozpustí na jazyku.

Podravka Natur

Kurkuma, libeček, mořská sůl a 480 g čerstvé zeleniny je obsaženo ve 150 g Podravky Natur, která dodá Vašemu pokrmu neodolatelnou chuť přírody. Podravka Natur je pouze z přírodních surovin, bez „éček“. Jen zelenina, vybrané koření a nic víc, to je recept matky přírody!

Dr. Oetker Jahodová smetanová náplň

Je ideální pro přípravu svěžích dortů, cupcakes i malých zákusků nebo na palačinky a lívanečky. Krásně drží tvar. Je výborná i jako dezert s čerstvým ovocem. Jednoduchá a snadná příprava. Stačí vyšlehat se 400 – 500 ml vychlazené smetany ke šlehání. Hotová za 1 minutu.

efko Bio Genus plus squeezer

Víte jak nejrychleji vykouzlit úžasnou svačinku do školy, či na výlet, kterou Váš miláček jistě nezapomene sníst? Nezapomeňte přibalit novou svačinku efko Genuss Plus BIO. Bez přidaného cukru, v BIO kvalitě, bez umělých barviv a aromat! Ve dvou úžasných chuťových variantách. 100% ovoce, žádný škrob. Jemné ovocné pyré, lahůdka a navíc zdravá :-) Kapsička plná radosti a chutí.

     
přidejte na:
Šéfredaktor

03. 09. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář