Brandnooz září 2018

Lipton Cherry love

Lipton představuje novou řadu ovocných čajů. Nechte se unést na vlně čaje Cherry Love, která Vás okouzlí dokonalou kombinací jahod a třešní.

Jupí Hřejivé srdce

Koktejl sirup Jupí Hřejivé srdce vás nadchne lahodnou kombinací meruňky, zázvoru a badyánu. Vyzkoušejte jej s horkou vodou, se studenou perlivou či neperlivou vodou, či jako přísadu do čaje a zimních horkých nápojů. Tento sirup zakoupíte exkluzivně v prodejnách Tesco. Sirup je je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel.

Cheetos Pizzerini

Cheetos Pizzerini je kukuřičný výrobek. který nejlépe chutná s přáteli či u telky. Je křupavý a přitom se vám bude rozplývat v puse. Pozor, vysoce návykové, určitě nezůstanete u jednoho!

Havlík Tvarůžkové tyčinky

Jedinečným spojením klasické originál Havlíkovky a legendárních Olomouckých tvarůžků, jsme na trh přivedli delikatesu, která si najde svoje místo zejména u fajnšmekrů a milovníků netradičních chutí. K dosažení úplné harmonie chuti doporučujeme kvalitní pivo a víno, nejlépe z naší tuzemské produkce. Věříme, že naše tvarůžkové tyčinky právě začínají psát další kapitolu příběhu značky Havlíkových tyčinek.

STRONGBOW Medium Dry

Ochutnejte nyní novinku - Strongbow Medium Dry je polosuchý jablečný cider určený pro ty, kteří preferují méně sladké osvěžení. Díky nové chuti, ale i nižšímu obsahu cukru a méně kaloriím oslovuje nejen současné spotřebitele Strongbow, ale i nové konzumenty, kteří více dbají na zdravý životní styl a pro které byly současné varianty příliš sladké. Nejlépe chutná na ledu.

Chupa Chups Skull

Originální tvar, nepřehlédnutelný design a lákavá kombinace chutí - to je nové 3D lízátko Chupa Chups Skull. Překvapí vás netradičním spojením klasického jahodového lízátka a šumivé části s limetkovou příchutí, díky které je „lízátkování“ ještě větší zábava! :-)

Corny Flapjack mandle karamel

Jste unaveni z práce, bez energie, máte chuť na něco dobrého? Dejte si ovesnou tyčinku Corny Flapjack, která vás díky svému obsahu vloček (minimálně 48 %) nasytí a doplní vám energii. Corny Flapjack si můžete vychutnat ve třech příchutích: kakaová, mandlová s karamelem a brusinková s dýňovými semínky, která je navíc vhodná pro vegany.

Knorr Huustá směs k zahuštění bez lepku

Objevte Knorr sypkou směs k zahušťování a nyní bez lepku! Hotová hustá se stala perfektním pomocníkem při zahušťování polévek, gulášů, šťáv a omáček. Zajistí Vám vaření tradičních jídel rychlejším, zdravějším způsobem a bez hrudek. Neobsahuje přidaný glutaman a konzervační látky. Vhodná alternativa také pro lidi trpící alergií na lepek..

ORION Miničokoláda 

Miničokolády ORION jsou ideálním společníkem pro každý den, na cesty i do kabelky. Nyní si je vychutnáte ještě více a to díky vylepšené receptuře čokolády s větším obsahem kakaa. ORION. Bohatá čokoláda pro bohaté zážitky.

přidejte na:
Šéfredaktor

10. 10. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář