Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čajítko

K čemu vše může posloužit ? Třeba i k uvaření dobré omáčky. Vždyť to znáte - svíčková bez koření není svíčková. Kdo ale má lovit všechny ty kuličky pepře, nového koření, jalovce... Když je dáme do čajítka, máme vystaráno.

Fotogalerie

Ajaja

25. 05. 2010


Přidat komentář
Thumb
Dávám ti za pravdu. Též používám.

25. 05. 2010, 23:11

Ajaja
Jj - naplním, ponořím, po uvaření vyndám, vysypu, omylu čajítko a je hotovo....

Ajaja 26. 05. 2010, 16:56

Robin Bortlík
Kurdec, tohle me nikdy nenapadlo. A pravdou je ze rozkousnuty pepr mi dokaze jidlo pekne pokazit. Od ted, uz zadny pepr a nove koreni v polevce :)

Robin Bortlík 27. 05. 2010, 15:48

Ajaja
No právě, nebo taky rozmixovaný v omáčce... ani to není nic moc. Dnes už čajítko používám běžně, třeba i u hovězího vývaru, byť ten cedím tak jako tak....

Ajaja 28. 05. 2010, 05:02

Thumb
A na čaj existuje ždímačka čajových sáčků

28. 05. 2010, 20:29

Ajaja
Tak to já ždímám pytlík od čaje tak, že jej dám na lžičku, otočím kolem něj nit a utáhnu... :-))

Ajaja 01. 06. 2010, 10:44

Robin Bortlík
A víte jak zalít čaj tak, aby vám v pytlíkku nezustal vzduch a ten sáček neplaval nahoře? Nejprve do hrníčku nalejte vodu a potom pomalu vložte sáček čaje tak, aby voda,která sáček smáčí, vytlačovala vzduch vzhůru ze sáčku ven.

Robin Bortlík 01. 06. 2010, 12:34

Ajaja
Tak tím jsem si dosud hlavu nelámala - dám sáček do konvičky, zaliju vodou a nalévám a piji, nalévám a piji...:-))

Ajaja 03. 06. 2010, 18:59

Facebook komentáře