Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chilli con carne

Ingredience:
  • 1 cibule
  • 450 g hovězí mleté maso
  • pepř
  • sůl
  • rajčata (loupaná z plechovky)
  • červené fazole (den dopředu naložené ve vodě)
  • kukuřice
  • chilli paričky
  • česnek
  • tymián
  • mouka na zahuštění

Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme na rozpálenou pánev. Maso si osolíme a opepříme. Do pánve přidáme nakrájený česnek a maso. Maso vařečkou rozmělníme a opékáme dohněda. Poté přidáme rajčata a fazolky. Podlijeme vodou nebo vývarem a vaříme na pánvi, dokud nebudou fazole měkké (přibližně hodinu). Po uvaření přidáme do pánve kukuřici, chilli papričky a tymián. V průběhu vaření neustále podlíváme. Následně přidáme mouku smíchanou s vodou a zahustíme. Dobrou chuť!

Barbora Šumná

19. 03. 2013


Přidat komentář

Facebook komentáře