Chvála zázvoru

Mnoho z nás již mívá i zažívací potíže, ale přesto si rádi pochutnájí i na lehce kořeněném jídle. Já jsem se naučila používat zvláště u červených mas zázvor. Kdo může, doporučuji čerstvý v malém množství. Kdo není zvyklý, tak ať použije sušený mletý. Napomáhá lepšímu trávení, krevnímu oběhu a dodává neopakovatelnou chuť , možnou korigovat  použitým množstvím.

přidejte na:

03. 06. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
A vůbec - nejlepší je na revma a jako prevence proti virózkám....

Ajaja 03. 06. 2010, 22:47

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.