Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Co se zbytky?

Raději kupujete maso u řezníka a sami si je porcujete ? Pak jistě čas od času řešíte problém, co se zbytky - kosti po vykostění, odřezky, šlachy, tuk... Já k tomu využívám mrazničku a pěkně třídím, zda jde o zbytky z vepřového či z hovězího masa. Ty z hovězího masa využiji, když připravuji hovězí vývar, prostě je k němu přidám. Pokud jde o zbytky od vepřového masa, i ty využívám obdobně - při pečení. I když je potom zkonzumuje tak leda náš pes, pomohly k tomu, že šťáva z vypečeného masa je mnohem lepší.

Ajaja

05. 04. 2010


Přidat komentář
Thumb
Zároveň na samolepky popisuji co je v kterém balíčku za maso a k čemu je nejvhodnější je použít a samozřejmě nesmí chybět datum uložení.

05. 04. 2010, 19:36

Ajaja
Datum ignoruji, obvykle to stíhám likvidovat rychle. Pokud jde o polepování - tak letos se mi podařilo hromadné popisování (jela jsem na dovču a navařila pánům do foroty, leč popisovat jsem to začala, až když bylo šuple plné - oj to byl občas rébus...

Ajaja 06. 04. 2010, 19:31

Facebook komentáře