Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dezert nejen pro zamilované

Tento video - recept vám poradí, jak připravit francouzskou čokoládovou pěnu. 

Ingredience:
180 g čokolády
1 lžíce másla
3 žloutky
3 bílky

Čokoládu společně s máslem a troškou vody rozpustíme ve vodní lázni. Po rozpuštění můžeme čokoládu dle potřeby přisladit. Než čokoláda vychladne, přidáme do čokoládové hmoty tři žloutky a důkladně promícháme. Následně vyšleháme v suché a čisté míse bílky a opatrně vmícháme do připravené čokolády. Poté rozdělíme do dvou mističek a dáme na pár hodin nebo přes noc ztuhnout do lednice. Před podáváním můžeme čokoládovou pěnu libovolně ozdobit. Dobrou chuť!


Barbora Šumná

24. 10. 2013


Přidat komentář
Thumb
zamilovala jsem si časopis Moje šťastná hvězda, zkuste ho... :)

zuzu 11. 11. 2013, 13:37

Facebook komentáře