Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Diář pro milovníky dobrého jídla a pití

JE TU DALŠÍ DIÁŘ PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO JÍDLA A PITÍ – GASTRONAUT DIÁŘ 2013!

61642_mediumNašim diářům pomalu ale jistě ubývají stránky, a proto je čas, abychom se zamysleli nad tím, kterýž to zastane jeho funkci v roce 2013. Stylový Gastronaut diář 2013 splní hned několik přání najednou. Obsahuje klasické kalendárium, stane se vaším společníkem při objevování těch nejzajímavějších gastronomických akcích po celé republice, odhalí informace o aktuálních sezónních surovinách a dokonce vám pomůže i v kuchyni – skýtá totiž skvělé recepty z kuchařek nakladatelství Smart Press. Navíc si do něj můžete zapisovat vaše gastronomické poznámky a tipy. S Gastronaut diářem 2013 se žádný milovník dobrého jídla a pití rozhodně nudit nebude.  A nejen ten! Diář je určen všem, kdo rádi objevují nové chuťové zážitky, i všem těm, kdo si rádi zpříjemní čas zajímavou akcí. Gastronaut diář 2013 vydává již podruhé, tentokrát v elegantní šedé barvě, nakladatelství Smart Press. K dostání od 2. listopadu 2012.

V Gastronaut diáři 2013 najdete:

  • Klasické týdenní kalendárium
  • Tipy na food festivaly, pivní akce, degustace, hody, vinobraní, kurzy vaření a mnohé další gastronomické akce z celé ČR a SR
  • Významné gastronomické události a svátky
  • Sezónnost a tradice v české kuchyni
  • Prostor pro gastronomické poznámky
  • Tipy na zajímavé weby, knížky, obchůdky, kavárny, restaurace, kurzy vaření...
  • Recepty ze sezónních surovin

Informace o akcích si můžete aktualizovat nebo doplňovat podle vlastních představ přímo v Kalendáři akcí na portálu www.gastronaut.cz, kde najdete údaje o všech významných gastronomických událostech na celý rok ze všech regionů ČR. Obsáhlá databáze nabízí kompletní seznam nejrůznějších gastroakcí, ať už se jedná o food festivaly pivní akce, degustace, vinobraní, hody nebo kurzy vaření. Gastronaut je praktický průvodce pro všechny milovníky kvalitní gastronomie, ideální pro plánování volného času a cest za novými chuťovými zážitky.
Zároveň máte možnost zaregistrovat se k odběru pravidelného dvoutýdenního zpravodaje portálu www.gastronaut.cz. Výběrem v třídícím filtru si navolíte akce podle vašich osobních preferencí a získáte přehled o chystaných gastronomických akcích a dalších novinkách rovnou na vaši e-mailovou adresu.

61643_medium

Fotogalerie

Šéfredaktor

02. 11. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře