Do kuchyně jedině s Desinou!

Přemýšlíte, co by mohla být Desina? Nová směs koření, nový pomocník pro kuchařky … ne, prostě “samá voda“. Desina Design je totiž značka úžasných a hlavně originálních kuchyňských zástěr i jiného textilu a dalších doplňků pro domácnost.

 

59523_mediumOriginální kuchyňské zástěry, textil pro stolování, doplňky pro váš byt či dům se značkou Desina Design vznikají v ateliéru Denisy Bartošové, s jejíž prací designérky  a dekor stylistky se můžete takřka sedm let pravidelně setkávat na stránkách časopisů Gurmet, Apetit, Marianne bydlení, Marianne nebo Praktická žena. Pro tyto časopisy vymýšlí a vytváří zajímavé bytové a kuchyňské doplňky.

 

Spolu s manželem Davidem, který má starosti vše kolem technických a produkčních záležitostí, zejména grafiky, webových stránek a e-shopu, tvoří kreativní tým pod značkou Desina Design. Vlastně Davidův syn má na svědomí i onu „Desinu“… Dál už nic neprozradíme, pokud jste zvědaví a chcete vědět víc, podívejte se přímo na jejich webové stránky.

 

Jak to vše začalo? Denisa při své práci často marně hledala textilní doplňky a dekorace podle svých představ. Proto si je začala sama navrhovat a vyrábět. Tyto výrobky se líbily nejen jí samotné, rodině či nejbližším, ale i dalším lidem. Setkávala se neustále s dotazy, kde se podobné věci dají sehnat, zda by nevyrobila podobný nebo ideálně stejný kousek. To byl jen krůček ke splnění Denisina snu a tak se rozhodla nabízet své věci ostatním. A protože ráda vaří, zaměřila svou pozornost na výrobky týkající se jídla a kuchyně.

 

59517_mediumVšechny výrobky sama navrhuje, vymýšlí detaily, hledá výrobce zajímavých látek a dalších materiálů, přičemž preferuje české firmy. Tím ale práce nekončí, protože hotové výrobky sama dekoruje (zdobí je tiskem, výšivkou, ruční malbou), navrhuje a stará se o originální balení. Máte tak jistotu, že dostáváte originál, který často nikdo jiný nemá. A to vše i s ohledem na roční období a významné svátky jako jsou Velikonoce nebo Vánoce, vždy navrhuje nové a nové věci. Takže ani ti, kteří už nějaký výrobek Desina Design vlastní, se nemusí bát, že by na příští Vánoce nenašli novinky a nebylo by z čeho vybírat.

 

Denisa Bartošová u svých výrobků klade velký důraz na originalitu a kvalitu a dodává: „Naše zboží je vyráběno v malých sériích, nejedná se o strojovou výrobu, s výrobci a dodavateli vyvíjíme produkty na základě  našich vlastních návrhů, čímž zákazníkům nabízíme opravdu jedinečné produkty.“ Kuchyňské zástěry jsou vyráběné v minisériích, v odpovídajícím vzhledu najdete k zástěrám i jiný textil do kuchyně – prostírání, ubrusy, chňapky apod. Desina nezapomíná ani na malé kuchaře či kuchařinky, kteří nám v kuchyni tak rádi pomáhají. Právě jim jsou určené zbrusu nové sady obsahující zástěrku, chňapky a dokonce parádní kuchařskou čepici.

 

59518_mediumNa základě poptávky rozšiřuje nyní Desina Design kolekci zástěr o praktický pánský model. Vše se stále točí kolem jídla. Nejnověji uvedla na trh kolekci autorské bižuterie „k nakousnutí“ a vánočních dekorací, které již najdete v e-shopu.

 

Pokud tedy hledáte inspiraci na neotřelý dárek k nadcházejícím vánočním svátkům nejen pro kuchařku nebo si chcete udělat radost vy samy, určitě navštivte www.desina.cz.

 

Hodnocení redakce

Náš redakční tým byl z tohoto originálního nápadu tak nadšený, že s Desinou musel navázat užší spolupráci a domluvil pro naše uživatele krásné vánoční dárky, které si díky našemu vánočnímu partnerovi můžete za své zlaťáky objednat i u nás. Tyto origánální balíčky potěší každou nadšenou kuchařku a hospodyňku, které není jedno, s čím a v čem pracuje v kuchyni. Rozhodně neváhejte a objednejte si tyto skvělé balíčky, jejichž součástí jsou utěrky, které byly vyrobeny speciálně pro naši "zlaťákovou" soutěž a běžně je nelze u Desiny zakoupit! Rozhodně si je objednejte co nejdříve, ať k vám dorazí ještě před Vánoci a užijete si díky nim sváteční atmosféru. Více o ceně se dozvíte ZDE.

Fotogalerie

59526_small

přidejte na:
Desina Design

21. 11. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář