Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí kávovar Mypressi TWIST

Mypressi TWIST aneb jak si připravit kvalitní kávu.

Na současném trhu nalezneme celou řadu kávovarů v různých provedeních, designech a cenových relacích. Pokud však hledáte domácí kávovar na přípravu pravého espressa za přijatelnou cenu, neměli byste opomenout novinku na českém trhu – domácí kávovar Mypressi TWIST.

60773_mediumTento kávovar Vám připraví kvalitní a zdravou kávu. Nádherný design a kvalita provedení je oceňována na celém světě. Kávovar Mypressi získává prestižní ocenění ve světě pro svou kvalitu. Espresso z tohoto kávovaru je ve stejné kvalitě jako z profesionálních kávovarů používaných v restauracích. Přitom jeho miniaturní rozměry nezaberou v kuchyni žádný prostor. Výhodou je i jednoduché ovládání a minimální údržba. Kávovar Mypressi TWIST je zárukou snadného použití a vynikající chuti.

Mypressi TWIST je malé, mobilní zařízení, vhodné i na cesty, do karavanu, na chalupu, do kanceláře,… Bude zabírat minimální místo u Vás doma, lze dát i do poličky v kuchyni.

60775_medium

Espresso vyžaduje tlak, teplo, vodu a mletou kávu. Pokud toto dodržíte, dostanete ideální nápoj! Mypressi TWIST pracuje na principu bombiček (dostupné kdekoli, běžná velikost), které vytvoří vhodný tlak na přípravu espressa. Dále vložíte namletou kávu, kterou máte rádi, nemusíte pořizovat drahé kapsle. Do nádržky s vodou nalijete množství vody pro espresso, více se tam prostě nevejde. Výsledkem je pravé espresso vynikající chuti, za minimálních nákladů a vytvořené doma nebo kdekoli jinde.

Mypressi TWIST byl uveden na americký trh na konci listopadu 2009 a okamžitě se stal hitem po celém světě. Aktuálně je Mypressi TWIST dostupný ve více jak 30ti zemích světa. Mypressi TWIST je v ČR dostupný od května 2011 od společnosti Ceramic Blade co., Ltd.

Fotogalerie

Ceramic Blade

04. 06. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře