Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Druhy listových salátů

Dnes už se lze vybírat i v listových salátech. Jen pro zajímavost ty nejznámější:

- lollo sosso

- lollo biondo

- ledový salát

- nedivie

- polniček

- dubáček,

- čekanka

- červená čekanka

- pampeliška

- batavia

- hlávkový salát

- římský salát

- rukola

Ajaja

15. 05. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Hlavní je, je taky konzumovat, a ne jen o nich vědět. Já bych se jich ujedla. A některé klidně i jen tak.

20. 05. 2010, 20:56

Ajaja
Já bezmezně miluji polníček, jinak hlávkový a ledový salát už jen zakapávám olivovým olejem a nijak dále nedochucuji...

Ajaja 23. 05. 2010, 07:18

Thumb
Když u mne je nejhorší, že zeleninu můžu ve velkém a i bez ničeho. Maso můžu méně často, ale bez něj tak úplně taky nebudu.

23. 05. 2010, 18:20

Ajaja
A vůbec nejlepší je kus masíčka s horou salátu... a už nemusím další přílohy...

Ajaja 23. 05. 2010, 19:33

Facebook komentáře