Dubnová recenze Brandnooz boxu

Začátek měsíce května značí, že se v našich schránkách objeví dubnový Brandnooz box. Jaro je v plném proudu a s námi můžete ochutnat exkluzivní novinky z boxu. Tentokráte se v zásilce objevily novinky, ale také už nám dobře známé stálice na trhu.

 

Již podruhé byla obsahem zásilky směs Maggi Špagety Bolognese. Je dobrá k vytvoření “italské” klasiky, kde stačí přidat jen mleté maso a čerstvé rajčata. Směs koření, vybrané sušené zeleniny a bylinek pro závěrečné dochucení, rychle vykouzlí večeři pro vaši rodinu.

 

Grilovací sezóna pomalu, ale jistě startuje. Vitana Steaková omáčka Barbecue je skvělým doplňkem ke grilování. Omáčka vyniká kouřovým aroma, které doplní chuť masa. Povyšte grilování na společenskou událost a ohromte své přátele skvěle připraveným pohoštěním, včetně omáčky.

 

Semtex Energy drink je častým nápojem, který se v boxu objevuje. Letos se tento nápoj stává oficiálním partnerem českého hokeje. Nezapomeňte fandit českému týmu se semtexem v ruce!

 

Dochází vám energie, jak už při sportu nebo v práci? Energit Dextróza sport vám může pomoci. Jedná se o monosacharid, který vám rychle doplní energii při sportovním vytížení, ale i těžce pracujícím lidem. K dostání ve dvou příchutích. Tropické ovoce obohacené o hořčík a vitamíny B a C a příchuť pomeranče slibuje zvýšenou dávku vitamínu C.

 

Teď si trochu zamlsáme. Mentos Say Hello bonbóny s malinovou a pomerančovou příchutí. Každý bonbón má unikátní obrázek (výzvu), díky kterému můžete začít opravdovou zábavu s kamarády. Kofilu Design kolekci již můžete objevit v obchodní síti. Společnost přichází s limitkou 4 designerských obalů. Jak píše výrobce, spojte kousek umění s kouskem své oblíbené čokolády!

 

Už jste ochutnali Dupetky? Jedná se o zdravější variantu drobného slaného mlsání. Jsou ochuceny mořskou solí nebo bílým a černým sezamem a dle výrobce nezatěžují vaše tělo, jako smažené krekry. Doplnit je můžete sýry, tvarohem nebo i zeleninovým salátem.

 

Pro milovníky paštik přichází novinka Májka S uzeným masem. Hodí se skvěle k vydatné snídani nebo svačině. Nejlépe její chuť vynikne na čerstvém chlebu. Dobrou chuť!

 

8. května se slavíme den matek. Už máte pro tu svou nejdůležitější ženu ve vašem životě dárek? Skvěle poslouží bonboniéra Milka I love Maminka nebo Thank you Mamka. Lahodné pralinky z mléčné čokolády, s kakaovou náplní nebo nugátovou náplní s kousky oříšků.

 
přidejte na:

05. 05. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář