Dubnový Brandnooz box je zde!

 

Druhá jarní zásilka od společnosti Brandnooz je na stole a začíná ochutnávání dubnového boxu. Přinášíme vám “žhavou” recenzi k výrobkům, které se pro tentokráte v boxu objevily. Jarní teplé dny se střídají ještě s chladnými rány a večery, ale věřte, teplé dny se kvapem blíží. Neváhejte spolu s námi ochutnat novinky, které box přináší. Přejeme vám příjemné čtení a hlavně ochutnávání!

 

 

Tentokráte se v boxu objevily věci vhodné více na vaření. Jako první nás zaujala kokosová smetana Alpro Coconut cuisine. Je to kokosová alternativa ke smetaně na vaření. Dle výrobce je hustá, krémová a skvělá k přípravě exotických asijských pokrmů nebo na dochucení vynikajících kokosových moučníků. Je přirozeně sladká a obsahuje jen 9 % tuku. Jako bonus najdete v boxu 2 recepty jak se smetanou naložit. Zkuste kokosovou panna cottu s malinovou omáčkou nebo velmi oblíbenou dýňovou polévku z dýně Hokkaido, s kokosovou smetanou.

 

 

U vaření ještě chvíli zůstaneme. Vitana přichází s novinkou Jedlá želatina na sladké i slané. Nový výrobek se vyznačuje jednoduchou a rychlou přípravou. Je vhodná pro použití na sladké dezerty, ale i na slané pokrmy, jakou jsou např. aspiky a tlačenky. Přípravou získáte krásně lesklou a pevnou želatinu.

 

 

Pokud pravidelně pečete něco sladkého k nedělní kávě, určitě vašemu zvědavému oku, nesmí uniknout další novinka od společnosti Vitana. Staročeské sypání je směs třtinového cukru se skořicí, citronu a badyánu. Jak již z názvu vyplývá, skvěle se hodí k posypání jakýchkoliv sladkých jídel, od kaší přes nákypy či na obalování koblížků a vdolků.

 
 
 

Přemýšlíte každé ráno co si dát k snídani? Už vás nebaví jíst rohlíky s “něčím” pořád dokola? Ovesná kaše brusinka od Dr. Oetkera bude skvělá alternativa. Vysoký obsah celozrnných ovesných vloček a sušeného ovoce nově i bez glukozového sirupu. Praktické jednoporcové balení umožňuje mít kaši všude po ruce, až už na snídani doma, či na svačinku v práci. Stačí vám hrnek a 150 ml horké vody!

 
 

K snídani pijeme často kávu. NESCAFÉ 3in1 rozšiřuje druhy svých rozpustných káv. Vyzkoušejte Coconut dream s exotickou kokosovou příchutí anebo výraznou chuť Choco Hazelnut. Ke kávě zakousněte BeBe Dobré ráno Na Měkko. Sušenky s celozrnnými cereáliemi jsou pomalu pečené. K dostání jsou ve 3 variantách: Cereální, Brusinka s ovocem nebo S kousky čokolády. V obchodech jsou umístěny v regálech u baleného pečiva.

 
 

Už jste stihli letos poprvé grilovat? Kotányi dip je název pro nové kořenící směsi, ideální pro přípravu studených omáček, tzv. dipů. Jednoduše smícháte s jogurtem, kysanou smetanou nebo majonézou. Výtečný dip k masu, zelenině nebo k chipsům je v mžiku hotov. Z příchutí máte na výběr dip rajčatový, česnekový nebo barbecue.

 

 

K grilovanému masu se hodí pivo. Krušovice desítka v novém přebalu, který se týká souvisejícího Mistrovství světa v ledním hokeji. Značka Krušovice se stala hrdým sponzorem tohoto sportovního klání. Ke sledování hokeje v televizi nebo při společném grilování s přáteli, se hodí “zobat” chipsy od Chio Chips. Nové pikantní Chio Chips Absolutely Barbecue s příchutí barbecue stojí za vyzkoušení!

 
 
 

Během grilování pro své nejmenší připravte osvěžující nápoj s novinkou od Korunní Vitamin sirup. Vitamin sirupy jsou z výživového hlediska hodnotnější než ty standardní, které zakoupíte na našem trhu. Sirupy obsahují významné množství vitamínů a jejich základ tvoří ovocný podíl. Při dodržení poměru 1:6 svému tělu poskytnete min. 75 % doporučené dávky uvedených vitamínů.

 

Ratolesti milují bonbóny a často si je také u svých rodičů vyžadují. Pedro OVO Pecky je mix malých bonbónků s ovocnými příchutěmi, které neobsahují palmový olej! Praktické balení a skvělá chuť potěší nejen malé, ale i nás, dospělé.

 

To je vše z ochutnávání dubnového Brandnooz boxu. Užijte si květnové dny, sejděte se s rodinou a nejbližšími u prvního jarního grilování, a zkuste ochutnat třeba nejednu novinku z posledního boxu. Dobrou chuť!

  

image 

přidejte na:

02. 05. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář