Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fígl na rychlé kynutí

Spěchám-li a potřebuji, aby mi těsto rychle vykynulo, tak pustím troubu na 50°C a dám horký vzduch dole i nahoře a pustím ji, než začnu dělat těsto. Trouba je akorát vyhřátá, než těsto dokončím. Pak ji jen vypnu a dám do ní kynout těsto a troubu zavřu. Přibližně do 30minut je těsto vykynuté. Při plynové troubě jsem to musela odhadnou na teplotu rukou, ale šlo to také.

06. 06. 2010


Přidat komentář
Ajaja
Hm, a nehrozí, že takhle rychle vykynuté těsto nebude "to ono" ? Přece jen, je to dost krátký čas...

Ajaja 13. 06. 2010, 07:09

Thumb
Za tu dobu, co to takhle dělám, se to ještě nestalo. Hodně záleží na prodělání.

13. 06. 2010, 13:09

Ajaja
Jj, hlavně bacha na průvan...

Ajaja 13. 06. 2010, 19:16

Facebook komentáře