Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

G+ profil a autorství článků s odměnou 300 zlaťáků

G+ profil a autorství článků s odměnou 300 zlaťáků - novou funkcí našeho webu je zobrazování autorů článků, což souvisí s G+ profilem.


Pro získání odměny stačí splnit následující kroky:

  1. v osobním profilu na webu sRecepty.cz si trvale nastavíte svůj G+ profil s fotografií;
  2. na G+ profilu trvale zveřejníte, že publikujete na webu sRecepty.cz;
  3. napíšete alespoň jeden článek do magazínu/blogu [nebo jste již za poslední půl rok (tedy od 25.5.2013) nějaký napsali]
  4. odešlete mail na adresu info@srecepty.cz s předmětem „odměna 300“, v němž nás budete informovat o změně nastavení + článku;
  5. po kontrole správnosti nastavení bude na váš účet připsáno 300 zlaťáků.

V případě, že po připsání zlaťáků své nastavení smažete/změníte, budou vám bez upozornění zlaťáky odebrány.

Barbora Šumná

26. 11. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře