Grilovací pomůcka do každé domácnosti

Přiznám se, že jsem se zuby nehty dlouho bránila jít na nějaké nákupy, slevy, neslevy, mám HyperSuperMarketů akorát, ale manžel mne přece jenom ukecal (jo, člověk pro klid v domě musí občas trpět).

No, ne že bychom nakupovali jak o život, jen kočičí žrádlo, a pár věcí, které nám dochází, ale rozšoupli jsme se v kuchyňské části.

Tam měli grilovací pánev na zavírání, něco jako toustovač, či vaflovač - rovnou do zásuvky. Stál asi 300 Kč. Dnes jsem ho zkusila, je teflonová, poprvé se má vymazat, tak jsem tam cákla olej ze spreje. Dělali jsme filé.

Holky, super! Možná to někdo znáte či máte, no jsem spokojená, když to bude takto dál, tak to byl kauf!  Myje se dobře, akorát bylo maso zmražené, tak ta voda to trošinku přilepila, ale to nestálo za řeč, je to zkosa, takže případná šťáva stéká do mističky, jež je příslušenstvím.

Vřele doporučuji!

Navíc jsem si koupili komodu z ratanu, ty čtyři šuplíky se nám náramně hodí! Navíc do manželova "truckoutu", s houpacím křeslem, kulatým stolkem Rustikal / obě věci má od dětí k padesátinám, akorát bačkory s přezkou zapomněli koupit) a  stojací lampou od našeho synovce -truhláře, krásným  ratanovým stojánkem na noviny, či jak to nazvat (já z Aukra), to tvoří komplet, jako by to k sobě patřilo,. takže předsíň je prokazatelně nejhezčí místností.

Dál radši nikoho nevodíme...


Výlet do Teska se vyplatil, navíc jsme měli od dcery 10% slevu, ale to na slevy jako takové asi neplatí. Ta ratanová skříňka stála 2.190 Kč a byla teď za 999 Kč, byla poslední, předtím tam měli tří a dvou šuplíkovou. Jenže u nás není zásuvek nikdy dost...Ještěže že vyfoukli ty dvě.


Už fakt potřebuji jen tu nafukovací kuchyni.

přidejte na:
Roxana

10. 01. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
slunina
Teda nevypadá to špatně. Ale já bych to stejně neměla kam dát. Když si koupím něco nového, musím něco starého zároveň vyhodit. Máme celý byt 30m2.

slunina 21. 01. 2010, 10:28

Roxana
Nemá to chybu, sice se to chytlo trochu, ale šlo to papírovým ručníkem dolů, protože jsem ho použila poprvé a filé bylo zmražené - takže voda. Normální maso je bez starostí, mám z toho opravdovou radost a ta ty tři stovky to stálo! P.s.: pro nedostatek místa stojí na lince, naštěstí máme velikou, v sobotu uklidím v lince a vejde se, ještě že máme půdu, ale mám přísný zákaz tam cokoli "ukrývat", ale já byla neposlucha vždycky...

Roxana 21. 01. 2010, 22:51