Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italská tagliata

Dnes vám ukážeme, jak na správnou italskou Tagliatu ze svíčkové. 

Ingredience:
  • olivový olej
  • špičku z hovězí svíčkové
  • směs bylinek (tymián, rozmarýn)
  • sůl
  • pepř
  • mix oliv
  • kapary
  • rajčata
  • rukola

Začneme salátem. Rozpálíme si olej, vložíme kapary a necháme usmažit. Poté usmažené kapary vložíme na ubrousek, aby nebyly mastné. Rukolu dáme do misky, přidáme nakrájené olivy, rajče, opepříme, osolíme a přilijeme olivový olej. Důkladně si rozpálíme pánev. Do misky ke špičce svíčkové si přidáme olivový olej, tymián, rozmarýn, opepříme a necháme marinovat pár minut. Poté vložíme maso na rozpálenou pánev a po minutě a půl otočíme a opékáme druhou stranu opět minutu a půl. Maso vyjmeme, osolíme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky vložíme na připravený salát a ozdobíme hoblinkami parmezánu. Dobrou chuť! 
Barbora Šumná

22. 02. 2013


Přidat komentář

Facebook komentáře