Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečná sezóna

A už se nám blíží jablečná sezóna. Opět se vyrojí ty nej... recepty na záviny, džemy, klevelamy a jinými výrobky sloužícími ke konzumaci jablek. Jablka jsou jedním z našeho nejčastěji konzumovaného ovoce. Má.li kdo hojnou úrodu a tu možnost jistě i moštuje. Čerstvý mošt bez chemických konzervantů je vynikající nápoj a plný vitamínů, chlazený příjemně osvěží. Rozvařená jablka na klevelu jsou zase vynikající na vdolečky a do nepečených dortů. Dělá se i jablečná pálenka, prostě zužitkování je velmi rozmanité.

12. 08. 2010


Přidat komentář
Ajaja
A štrůdl, kde máš štrůdl ? To je přece nejčastější využití :-)))))

Ajaja 14. 08. 2010, 06:19

Thumb
závin = "štrůdl"

vuru 03. 11. 2010, 10:06

Ajaja
vuru, já vím, tak negramotná ještě nejsem, ale důraz je na mošt, já chtěla vyzdvihnout "klasiku" ;-)

Ajaja 06. 11. 2010, 16:18

Thumb
Klasiku umíš, tu není třeba popisovat, ale chceš-li, mohu vyhovět.

Tudy 06. 11. 2010, 17:16

Ajaja
Včera jsem Ti věnovala vzpomínku - pekla jsem štrůdl :-)))

Ajaja 07. 11. 2010, 06:32

Thumb
Já též

Tudy 07. 11. 2010, 13:04

Ajaja
A dneska zase, to když jsem ho zblajzla :-)) Jdu dělat nový, synek se vrací z cest....

Ajaja 07. 11. 2010, 16:44

Facebook komentáře