A už se nám blíží jablečná sezóna. Opět se vyrojí ty nej... recepty na záviny, džemy, klevelamy a jinými výrobky sloužícími ke konzumaci jablek. Jablka jsou jedním z našeho nejčastěji konzumovaného ovoce. Má.li kdo hojnou úrodu a tu možnost jistě i moštuje. Čerstvý mošt bez chemických konzervantů je vynikající nápoj a plný vitamínů, chlazený příjemně osvěží. Rozvařená jablka na klevelu jsou zase vynikající na vdolečky a do nepečených dortů. Dělá se i jablečná pálenka, prostě zužitkování je velmi rozmanité.
© 2024, Railsformers s.r.o.
Ajaja 14. 08. 2010, 08:19
vuru 03. 11. 2010, 11:06
Ajaja 06. 11. 2010, 17:18
Tudy 06. 11. 2010, 18:16
Ajaja 07. 11. 2010, 07:32
Tudy 07. 11. 2010, 14:04
Ajaja 07. 11. 2010, 17:44