Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jak pracovat s fotkou ve článku? Poradíme!

Mnozí naši uživatelé se potýkají s problémy na blogu. Mnohdy chtějí publikovat nějakou svou fotku a neví, jak ji vložit tak, aby vypadala v textu dobře. Poradíme, jak na to.

Potom, co vložíte fotku do konceptu článku, můžete si vybrat, zda ji chcete vložit jako malou s možnosti zvětšení (ikonka zarámovaného obrázku je první ve výběru a hned za ní je ikonka s možnosti zvětšení) nebo velkou (ikonka foťáku a hned po ní foťák s možností zvětšení) - stačí kliknout na jednu z uvedených možností a dostanete svou fotku přímo do textu, kde si ji označíte a klikněte na ikonku "Vložit/Upravit obrázek" (třetí ikona od konce výběru nahoře nad textem). Do vertikální a horizontální mezery si dejte č. 5 (velikost mezery mezi obrázkem a textem). S obrázkem můžete i hýbat. Zadáte-li ho ve větším rozlišení, můžete jej zmenšit na jakoukoli velikost chcete a to táhnutím bodu pravého dolního rohu. Pokud byste rádi, aby váš text článku obtékal fotografii, opět ji označte a stiskněte zarovnání vpravo nebo vlevo podle toho, kde byste rádi svůj obrázek viděli.

Hodně štěstí!

Šéfredaktor

07. 03. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře