Jste na dietě? Nebojte se grilovat!

Mnoho lidí si představuje grilování jako událost, která má od zdravého životního stylu na míle daleko. Pravdou však je, že to tak vůbec nemusí být! Jak tedy grilovat a udržet si štíhlou linii?

Základem je maso

Základem každé grilovačky je maso. Zajděte ke svému oblíbenému řezníkovi, který vám připraví kvalitní maso podle vašich představ. Určitě se vyhněte nákupu již namarinovaného masa. V takovém případě nemáte šanci zjistit, zda je maso opravdu čerstvé a v dobré kondici.

Doma si maso naložíte třeba jen do oleje a bylinek. Jedině tak si budete moci vychutnat tu pravou chuť masa.

Zelenina patří na grilJste na dietě? Nebojte se grilovat!

Pokud na gril dáváte v první řadě maso, v těsném závěsu nesmí chybět zelenina. Zkuste si připravit grilovanou cuketu nebo papriku. Nejlepší na tom je, že pokud si na talíř dáte pořádný kus masa a k tomu přidáte grilovanou zeleninu, vlastně vám na talíři ani nezbyde místo na přílohu. Tím dopřejete vašemu tělu pořádnou pochoutku z kvalitních surovin, a přitom můžete jít spát zcela bez výčitek svědomí.

Dipy a omáčky

Každou grilovací party nejvíce obzvláštní něco domácího. Doma vyrobené grilovací omáčky a dipy udělají na všechny velký dojem, a to vám jejich výroba zabere pouhých pár minut.

Sáhněte po zakysané smetaně, avokádu a paprikách. Z uvedených tří základních ingrediencí vykouzlíte bylinkový dip, quacamole a kečup z červených paprik. Zaručujeme vám, že o těchto dobrotách bude každý vyprávět ještě hodně dlouho.

přidejte na:
BB

06. 09. 2021

Fotogalerie


Mohlo by se vám líbit

Další články

Přidat komentář