Pikantní kečup
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
1718
kalorií
60.0g
cukrů
0.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a půl hodiny do úplného změknutí. Hmotu pak ručním mixerem rozmělníme, přepasírujeme a plníme do sklenic. Tyto pak sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 80 stupňů.
Kdo má rád ostřejší kečup, přidá feferonku nebo chilli papričku.
Tip k receptu
Výborná je rajská omáčka z tohoto kečupu.
heladon07. 03. 2012
Podobné recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.