Pikantní kečup

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1718 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a půl hodiny do úplného změknutí. Hmotu pak ručním mixerem rozmělníme, přepasírujeme a plníme do sklenic. Tyto pak sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 80 stupňů.
Kdo má rád ostřejší kečup, přidá feferonku nebo chilli papričku.

Tip k receptu

Výborná je rajská omáčka z tohoto kečupu.

přidejte na:
heladon

07. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Lucie
Děláme podobný domácí jen nepřidáváme jablka.

03. 10. 2012, 21:27

Přidat komentář
Evík
Zni to zajímavě, jen mít tu zahrádku.

Evík 08. 03. 2012, 22:18

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.