Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní kečup

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1718 kalorií 60.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a půl hodiny do úplného změknutí. Hmotu pak ručním mixerem rozmělníme, přepasírujeme a plníme do sklenic. Tyto pak sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 80 stupňů.
Kdo má rád ostřejší kečup, přidá feferonku nebo chilli papričku.

Bulb Tip k receptu

Výborná je rajská omáčka z tohoto kečupu.


Přidat na Pinterest
heladon

07. 03. 2012, Recept navštíven: 1885x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme podobný domácí jen nepřidáváme jablka.

03. 10. 2012, 21:27

Přidat komentář
Evík
Zni to zajímavě, jen mít tu zahrádku.

Evík 08. 03. 2012, 22:18

Facebook komentáře