Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní kečup

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

1718 kalorií, 60.0g cukrů, 0.0g tuků, 20.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a půl hodiny do úplného změknutí. Hmotu pak ručním mixerem rozmělníme, přepasírujeme a plníme do sklenic. Tyto pak sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 80 stupňů.
Kdo má rád ostřejší kečup, přidá feferonku nebo chilli papričku.

Bulb Tip k receptu

Výborná je rajská omáčka z tohoto kečupu.

heladon

07. 03. 2012, Recept navštíven: 1806x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní kečup

Pikantní kečup

Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní kečup Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme podobný domácí jen nepřidáváme jablka.

03. 10. 2012, 21:27

Přidat komentář
Evík
Zni to zajímavě, jen mít tu zahrádku.

Evík 08. 03. 2012, 22:18

Facebook komentáře