Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

K čemu všemu poslouží brambor

K čemu všemu ppslouží brambor ? Třeba vám pomůže odstranit zažívací potíže. Stačí jen trochu - nastrouhat syrový brambor, šťávu z něj vymačkat a na lačno vypít. To je třeba opakovat minimálně 3 dny.

Ajaja

27. 04. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Robin Bortlík
Zajímavý tip. Původně jsem od toho nadpisu čekal něco jako, co s brambory, když vám zbydou po obědě, tak jsem tu chtěl napsat, že doma z brambor, které nám zbydou děláme polévku.

Robin Bortlík 07. 05. 2010, 10:15

Ajaja
Ano, občas si neuvědomujeme, že potravina může být i léčivkou. Ne nadarmo staří Číňané, ale i staří Řekové, léčili různými dietami. My to dnes dopracovali především k průmyslové chemii. Je pravda, že bez ní by to nešlo, ale ne vždy je nezbytně nutná.

Ajaja 08. 05. 2010, 19:20

Thumb
Též se jím dá stáhnout přesolení pokrmu. Stačí jen oloupat, rozkrojit a syrový dát chvilku povařit do přesoleného jídla.

12. 05. 2010, 18:52

Ajaja
A taky prý šťáva z brambor pomáhá od bradaviček - nevím, jen jsem to kdesi četla

Ajaja 14. 05. 2010, 17:28

Facebook komentáře