Přijďte na kurz přípravy chřestu
Dne 9. a 10. června v Chefparade
Objevte kouzlo chřestu, který labužníci přezdívají králem zeleniny. Chřest má úžasné léčivé i regenerační účinky a i když je k dostání po celý rok, ten nejlepší a nejchutnější chřest je k mání pouze v sezoně, tedy od poloviny dubna do konce června. Obsahuje velké množství vody, bílkoviny i vlákninu a minimum tuků a sacharidů.
Mezi prospěšné látky v chřestu patří zejména vitaminy skupiny B včetně kyseliny listové (100 g chřestu jí dodá tělu 37 % doporučené denní dávky), vitamin C, betakaroten a minerální látky.
Na kurzu vaření máte možnost se naučit: Krém ze zeleného chřestu s glazurovanou limetkou, Steak z lososa na bílém a zeleném chřestu s bernaiskou omáčkou, Salátek z bílého a zeleného chřestu s čekankou a panchetovým vinaigrettem, Medový sorbet s bílým chřestem a bazalkovou pěnou.
Rezervaci na tento kurz naleznete na stránkách Chefparade.
Hvězdný kurz šéfkuchaře Romana Dolejše
... aneb jak se vaří pro Billa Gatese
Dne 7. června v Chefparade +
Naučte se vařit jako ten nejlepší z nejlepších a ochutnejte rozmanitá vína z nabídky pražského obchodu Fajnšmekr!
Roman Dolejš vládne kuchyním luxusního pražského hotelu Corinthia a nyní si můžete jeho um vychutnat v Chefparde na vlastní kůži na jedinečném kurzu pořádaném ve spolupráci s Gastronaut.cz. Roman své zkušenosti sbíral v mnoha koutech světa od Ameriky přes Kajmanské a Petrovy ostrovy až po Rakousko a Švýcarsko, vařil i pro ty nejjasnější hvězdy, a nakonec zakotvil v rodné domovině, aby ty nejlepší recepty předal i nám nezasvěceným.
Tento kurz si můžete rezervovat na lehnerova@smartpress.cz
Milí fanoušci thajské kuchyně, Chefparade a restaurace Občanská plovárna,
....těšíte se na další kurz s šéfkuchařem Mesym? Pak jste se dočkali, kurz je tu!
Dne 19. června 2012 od 18:00 ve studiu Chefparade+ v Pražské tržnici.
Výtečné menu připravené samotným panem šéfkuchařem, které budete mít možnost se naučit, nabízí tentokrát lahůdky jako Salát MU NAM TOK, Salát s marinovanou krkovicí, koriandrem, mátou a limetkovou šťávou, Kari KAENG PED KAI, Červené kari s kuřecím masem a ananasem, Nudle PHAD THAI KAI, Thajské rýžové nudle s arašídy, sójovými klíčky a kuřecím masem, Soté PHAD GRA PAO, Pálivé kuřecí soté s čerstvou bazalkou a zeleninou.
Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.
I pro fotbalové fanoušky jsme připravili jedinečný kurz vaření spojený se sledováním fotbalu – Česká republika vs. Rusko.
Dne 8. června
Přijďte fandit našim a spojit sledování fotbalu s vařením a zábavou. Nejprve si připravíte výborné steaky z argentinské svíčkové, zeleninový salát s bagetou, naučíte se tapas a drobné občerstvení a přesně v 19:45 již můžete sledovat výkop zápasu na plátně. Všechny nápoje na kurzu budou zlevněny o 15%.
Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.
Přivítejte jaro s novým kurzem vaření - Speciality z jehněčího masa.
Přijďte se do Chefparade přesvědčit o jeho kvalitách a využít jedinečnou možnost naučit se připravovat menu, které pro vás speciálně připravil pan šéfkuchař Jan Hajný.
Dne 11. června v 18:00 v Chefparade studiu na Husitské ulici 56, Praha 3.
A co se bude připravovat? Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s hříbky, tymiánovou omáčkou a šťouchaným bramborem, Kotlíky s kaparovou omáčkou a pečenou bramborovou pěnou.
Rezervaci na tento kurz naleznete na webových stránkách Chefparade.