Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kalendář akcí v Chefparade

Přijďte na kurz přípravy chřestu

Dne 9. a 10. června v Chefparade

Objevte kouzlo chřestu, který labužníci přezdívají králem zeleniny. Chřest má úžasné léčivé i regenerační účinky a i když je k dostání po celý rok, ten nejlepší a nejchutnější chřest je k mání pouze v sezoně, tedy od poloviny dubna do konce června. Obsahuje velké množství vody, bílkoviny i vlákninu a minimum tuků a sacharidů.

60737_medium

Mezi prospěšné látky v chřestu patří zejména vitaminy skupiny B včetně kyseliny listové (100 g chřestu jí dodá tělu 37 % doporučené denní dávky), vitamin C, betakaroten a minerální látky.

Na kurzu vaření máte možnost se naučit: Krém ze zeleného chřestu s glazurovanou limetkou, Steak z lososa na bílém a zeleném chřestu s bernaiskou omáčkou, Salátek z bílého a zeleného chřestu s čekankou a panchetovým vinaigrettem, Medový sorbet s bílým chřestem a bazalkovou pěnou.

Rezervaci na tento kurz naleznete na stránkách Chefparade.

Hvězdný kurz šéfkuchaře Romana Dolejše

... aneb jak se vaří pro Billa Gatese

Dne 7. června v Chefparade +

Naučte se vařit jako ten nejlepší z nejlepších a ochutnejte rozmanitá vína z nabídky pražského obchodu Fajnšmekr!

60738_medium

Roman Dolejš vládne kuchyním luxusního pražského hotelu Corinthia a nyní si můžete jeho um vychutnat v Chefparde na vlastní kůži na jedinečném kurzu pořádaném ve spolupráci s Gastronaut.cz. Roman své zkušenosti sbíral v mnoha koutech světa od Ameriky přes Kajmanské a Petrovy ostrovy až po Rakousko a Švýcarsko, vařil i pro ty nejjasnější hvězdy, a nakonec zakotvil v rodné domovině, aby ty nejlepší recepty předal i nám nezasvěceným.

Tento kurz si můžete rezervovat na lehnerova@smartpress.cz

Milí fanoušci thajské kuchyně, Chefparade a restaurace Občanská plovárna,

....těšíte se na další kurz s šéfkuchařem Mesym? Pak jste se dočkali, kurz je tu!

Dne 19. června 2012 od 18:00 ve studiu Chefparade+ v Pražské tržnici.

60739_medium

Výtečné menu připravené samotným panem šéfkuchařem, které budete mít možnost se naučit, nabízí tentokrát lahůdky jako Salát MU NAM TOK, Salát s marinovanou krkovicí, koriandrem, mátou a limetkovou šťávou, Kari KAENG PED KAI, Červené kari s kuřecím masem a ananasem, Nudle PHAD THAI KAI, Thajské rýžové nudle s arašídy, sójovými klíčky a kuřecím masem, Soté PHAD GRA PAO, Pálivé kuřecí soté s čerstvou bazalkou a zeleninou.

Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.

I pro fotbalové fanoušky jsme připravili jedinečný kurz vaření spojený se sledováním fotbalu – Česká republika vs. Rusko.

60740_medium

Dne 8. června

Přijďte fandit našim a spojit sledování fotbalu s vařením a zábavou. Nejprve si připravíte výborné steaky z argentinské svíčkové, zeleninový salát s bagetou, naučíte se tapas a drobné občerstvení a přesně v 19:45 již můžete sledovat výkop zápasu na plátně. Všechny nápoje na kurzu budou zlevněny o 15%.

Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.

Přivítejte jaro s novým kurzem vaření - Speciality z jehněčího masa.

Přijďte se do Chefparade přesvědčit o jeho kvalitách a využít jedinečnou možnost naučit se připravovat menu, které pro vás speciálně připravil pan šéfkuchař Jan Hajný.

60741_medium

Dne 11. června v 18:00 v Chefparade studiu na Husitské ulici 56, Praha 3.

A co se bude připravovat? Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s hříbky, tymiánovou omáčkou a šťouchaným bramborem, Kotlíky s kaparovou omáčkou a pečenou bramborovou pěnou.

Rezervaci na tento kurz naleznete na webových stránkách Chefparade.




Fotogalerie

Šéfredaktor

01. 06. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře