Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr a jeho bahnitý zápach

57005_smallNejsem příznivcem ryb a když, tak mořských. Kapra sním z povinnosti jednou v roce a to ještě jsem ho obalovala v mouce  a paprice, myslím, že je to Kapr po mlynářsku, ale nejsem si jista.

Pak jsem se dočetla v kuchařce, že rybí zápach zmizí, pokud namočíme na noc porce kapra do mléka.

Pokud tak učiníme s jiným masem, je šťavnatější a křupavější.

V poslední době se dokonce namáčí celé husy a kachny na noc do mléka  a pak pečou.

Sama jsem to ještě nezkoušela, ale od každého kdo to zkusil, jsem slyšela jen chválu a doporučení. Chystám se na to.

Fotogalerie

Roxana

24. 01. 2011


Přidat komentář

Facebook komentáře