Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedy soliť mäso?

Pečené a dusené mäso solíme pred úpravou. Posolené mäso totiž púšťa šťavu, ktorá vnika do tuku, na ktorom mäso opekáme a zmierňuje prudké opečenie. Hus a morku solíme znútra i zvonku niekoľko hodín pred pečením. Ryby solíme bezprostredne pred úpravou. Minútky solíme až po opečení. Pečeň a obličky solíme až po úprave, tesne pred podávaním, inak by stvrdli.

Jozef

19. 07. 2010


Přidat komentář
Thumb
Tak zásadně nesouhlasím,pečené maso solit až po zatáhnutí a ryby nejlépe den předem.A játra se mohou posolit těsně po osmahnutí i před,to že ztvrdnou jsou fámy.

renda 30. 03. 2011, 18:41

Facebook komentáře