Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený králík s bílým vínem

Ingredience:

  • mrkev
  • pórek
  • řapíkatý celer
  • cibule
  • česnek
  • bílé víno
  • olej
  • máslo
  • rozmarýn
  • sůl
  • pepř

Mrkev, pórek, řapíkatý celer a cibuli nakrájíme na kostky a vložíme do pekáče. Přidáme malinko nasekaného česneku. Králíka si rozdělíme na části (návod najdete ve videu), osolíme, opepříme a přidáme k zelenině do pekáče. Přidáme trošku bílého vína a oleje. Pro lepší chuť přidáme do pekáče kousek másla a rozmarýn. Troubu si rozehřejeme na 160 °C a pečeme do změknutí. Jako přílohu si můžete připravit houby. Dobrou chuť!

Barbora Šumná

17. 04. 2013


Přidat komentář

Facebook komentáře