Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kultura u stolu?

Mám ve velké oblibě knihu "Vejce a já". Její pohled na svět a kulinářské umění mne nejdnou pobavil, ale i inspiroval. Pravdou je, že mne velké zdobení moc nebaví, ovšem když se většinou v neděli, vybičuji k této aktivitě, tak je mým drahým kvitována (přivítána) velmi spokojeně, jen to nesmím pšehánět s množstvím zeleniny. Obdivuji ty, co se takovýmto zdobením  zabývají častěji, ale jejich blízcí to zajisté ocení i tehdy až se osamostatní  a budou ve svém okolí šířit kulturu stolování, neb ta nespočívá jen ve správném chování u stolu, ale i v úpravě stolu, pokrmu a i v tom, jak se k jídlu dostavíme upraveni a jak jsme schopni u stolu hovořit.

28. 08. 2010


Přidat komentář
Ajaja
A to já zeleninku "na ozdobu" dávám a hojně, neb je to někdy jediná forma, jak ji do "pánů" dostat. Tím, že je jen "na ozdobu", je jasné, že to není povinná součást jídla, takže jíst se nemusí, tudíž se sní a nereptají :-))))

Ajaja 02. 09. 2010, 17:13

Thumb
Což o zeleninu, ale třeby takové vytahané tepláky a "sexy domácí upatlané triko"

02. 09. 2010, 21:12

Ajaja
Jasně... to je pak lépe "stolovat" separátně...

Ajaja 04. 09. 2010, 07:26

Facebook komentáře