Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velikonoční krůtí roláda

Ingredience:
  • krůta
  • sůl 
  • pepř
  • krutí maso
  • vejce
  • smetana
  • petrželka

Odřežeme krůtí maso od kosti a odstraníme šlachy. Maso osolíme a opepříme. Nyní si připravíme náplň z mletého masa. Libové krůtí maso nakrájíme na kostky a vložíme do sklenice, přidáme sůl a pepř. Poté do sklenice přidáme vejce a trochu smetany. Mixérem rozmixujeme směs ve sklenici, přidáme petrželku a promícháme. Následně rozetřeme na krůtu, maso zabalíme, osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu. Vložíme do pekáče a pomalu pečeme přibližně hodinu v troubě na 150 °C. Upečenou krůtí roládu opečeme na pánvi a podáváme. Dobrou chuť!
Barbora Šumná

17. 06. 2013


Přidat komentář

Facebook komentáře