Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí roláda

Ingredience:
  • vykostěné kuře
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 polévkové lžíce hořčice
  • 1 polévková lžíce oleje
  • 3 vejce
  • 1 hrst nakrájených žampiónů
  • čerstvý tymián
  • pepř
  • sůl
Vykostěné kuře lehce naklepeme pod potravinářskou fólii, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Nakrájenou slaninu a žampióny osmahneme na pánvi. Vmícháme rozklepnutá vejce, osolíme, opepříme a necháme ztuhnout. Po vychladnutí směs naneseme na vychladnutý kuřecí plát. Roládu opatrně zabalíme, svážeme nití a opatrně přendáme do pekáče. Nakonec na maso položíme tymián. Kuřecí roládu pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi jednu hodinu. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou. Upečenou roládu vyjmeme z trouby, provázek odstraníme a nakrájíme. Dobrou chuť!
Barbora Šumná

06. 05. 2013


Přidat komentář

Facebook komentáře