Květnový Brandnoozbox je tady!

 

Máj, lásky čas, nás pomalu opouští a my s koncem květnových dní přinášíme recenzi k Brandnooz boxu. S teplým počasím se mění i obsah “zelené” zásilky a obsahuje novinky, které se skvěle hodí například ke grilování.

 

Pokud jste příznivci grilování jako my, oceníte novinky od společnosti Maggi. Výrobky se letos rozrostly o řadu Maggi Gril Mix. Směs je bohatá na sušenou zeleninu, směs koření a bylinky. Vybrat si můžete ze dvou příchutí. Sladké chilli dopřeje vašemu masu vyváženou chuť zázvoru a chilli. Na krkovici se bude skvěle hodit Tři druhy pepře. Spojení zeleného, černého a bílého pepře určené právě pro milovníky vepřového masa.

 
 
 
 

Ke grilovanému masu se jistě hodí i omáčka. Spak Gourmet Ketchup přichází v menší variantě, pro singles nebo menší rodiny. Kvalita za dobrou cenu. Složení bez přidání chemických konzervantů a je vhodný také při bezlepkové dietě.

 

 
 

Honí vás mlsná ještě předtím než se maso ugriluje? Děti milují brambůrky! Děti, spíš jejich maminky, ocení novinku od společnosti Bohemia NE Solené. Nejedná se jen o speciální edici, ke koupi budou neustále. Nesolená chuť brambůrků příjemně překvapí jejich milovníky. Sůl není vůbec potřeba!

 
 

Mentos přichází s novinkou MENTOS SHAKIES. Letní kombinace ovocných shaků je to pravé osvěžení. Každé balení obsahuje příchuť jahody, banánu a broskví. Grilování je mnohdy spojeno se sportovními aktivitami. Venkovní badminton, koupání v bazénu nebo volejbal jsou skvělé společenské hry. Pokud hledáte po sportovním výkonu něco malého k zakousnutí? Tyčinka Corny Protein je novou řadou proteinových tyčinek, které obsahují 30 % proteinů. Vyvážené složení cereálií, rostlinných a mléčných proteinů a magnézia nabízí jedinečnou chuť těchto tyčinek. Na výběr máte 3 příchutě - čokoláda, karamel a citron.

 
 
 

Ať už jste dorazili za přáteli nebo rodinou na grilovačku autem, nezoufejte. Strongbow Gold Apple nebo Red Berries skvěle překvapí svou chutí všechny řidiče nebo jen ty co se alkoholu vyhýbají. Dle výrobce letošní hit léta! Jedná se o bezalkoholový jablečný cider. Jemně perlivý cider vzniká kvašením jablečné šťávy a následným odpařováním vzniklého alkoholu. Vybrat si můžete ze dvou příchutí - Red berries a Gold Apple. Je to jediný bezalkoholový cider na trhu! Pro děti zvolte Capri-Sonne Safari Fruits. Dětské pitíčko mají rády skoro všechny děti. Oblíbený nápoj je směsicí citronů, ananasů, pomerančů, mandarinek a limetky.

 

 

Chcete po víkendovém grilování trochu odlehčit vašemu trávení? Zkuste nové Schneekoppe Vollfrucht Hochwert Müsli. Nové müsli až s 40% podílem druhů ovoce a celozrnných vloček. Skvěle chutnají a splňují náročné požadavky vyznavačů zdravého životního stylu a vyváženého jídelníčku. Vysoký obsah ovoce zajišťuje přirozenou sladkost müsli. Jedna porce (40 g) pokryje denní dávku potřebných vitamínů.

 

Poslední box rozhodně stojí za vyzkoušení. Typicky “letní” vychytávky na váš stůl. Dobrou chuť Vám přejí sRecepty.CZ

 
přidejte na:

01. 06. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
dobrá ponuka

hanka 15. 08. 2016, 21:34