Lednový Brandnooz

Přinášíme vám lednový Brandnooz box, nabitý skvělými novinkami, které si najdou místo ve vaší kuchyni, na talíři i v jídelníčku. Neváhejte, objevte Brandnooz a příště již můžete ochutnávat s námi. 

 

Karlova koruna hovězí maso s uzeným špekem a krůtí maso s provensálkými bylinkami


Máte předsudky, když vidíte konzervu s masem? Karlova koruna vás jich zbaví. Jde o prémiové masové zavařeniny s vysokým obsahem masa a skvělým dochucením. Oceníte je na cestách s čerstvým pečivem, i doma pěkně ohřáté ve dnech, kdy nestíháte vařit. V lednovém Brandnooz boxu jsme našli hned dvě a obě nás příjemně překvapily. 

Karlova Koruna je značka potravin pro všechny, kdo mají rádi českou kuchyni, její chutě, vůně a nezaměnitelnou atmosféru. Karlova Koruna jsou hotové výrobky a zároveň suroviny a směsi pro přípravu českých jídel. Koupíte ji exkluzivně v prodejnáchPenny Market. 

 

Penam Super sandwich světlý a celozrnný

 

Lednový Brandnooz je ve znemení dvojic. A tak zde naleznete také dva výbornézástupce pečiva. Velké plátky nadýchaného toastového chleba pro ty nejlepší sandwiche! Supersandwich je upečený dle vyladěné receptury z českého obilí a s pšeničným kvasem. Kvalitu a čerstvost poznáte ihned po rozbalení - stačí jen přivonět ! :-) Vaší fantazii a kreativitě se dále již meze nekladou. Vyzkoušejte jeden z legendárních sandwichů pro večer s přáteli či připravte dětem svačinku do školy, tento toast si zamilujete!

 

Bonavita Dobrá vláknina

Vláknina je nezbytná pro správnou funkci zažívacího systému, podporuje osídlení střeva těmi správnými mikroorganismy, které následně zlepšují naši obranyschopnost proti infekčním i dalším nepříznivým vlivům prostředí. Můžete ji do těla dostat buď ze stravy a to především z ovoce a zeleniny. Nebo tomu můžete pomoci Bona vita cereáliemi dobrá vláknina, které skvěle chutnají s mlékem, jogurtem nebo jako soušást vaší oblíbené granoly. 

 

 

 

Bombus Raw energy

Díky lednovému Brandnooz boxu můžete také zdravě mlsat. Dopřejte si každý den zdravou dávku energie a radosti bez zbytečných výčitek! Bombus jsou ovocnéRaw tyčinky vyrobené bez tepelné úpravy z čistě přírodních surovin. Neobsahují lepek, přidaný cukrani konzervanty a jsou ideální svačinkou, na které si skvěle pochutnáte při sportu, v kanceláři nebo na cestách. 


 

 

Kozel Mistrův Ležák

 

Světlý ležák s plnějším tělem, výjimečnou sladovou chutí a s vyšším podílem karamelových sladů. Díky delší době ležení má jemnou a zakulacenou chuť. Mistrův Ležák není nic pro nedočkavce. Hotový je až tehdy, kdy je s jeho chutí spokojen sám mistr sládek. Kozel Mistrův Ležák. Protože každé mistrovské dílo chce svůj čas.

 

Mazagrande Fresh citrus

Netradiční kombinace, která si vás získá. Mazagrande je osvěžující nealkoholický nápoj, který si zamilujete. Neobsahuje žádné přidané cukry skládá se pouze z přírodní směsi kávy a citrusů. Skladujte v ledničce a nejlépe chutná vychlazený.

 

Korunní Vitamínová


Chutná po citronu se zázvorem a doplní tělu vitamíny, konkrétně C, B3, B5, B6 a B9. Vitamínová je minerálka, která má oproti ostatním minerálkám ve své kategorii něco navíc. Jedna lahev pokryje doporučenou denní dávku uvedených vitamínů. Je slazena cukrem, není přibarvována barvivy, navíc přírodní aromata v ní obsažená jsou získávána z přírodních surovin.

Korunní Energetická

Jemně perlivá minerálka s příchutí červeného rybízu s obsahem kofeinu a taurinu. Kombinace kofeinu s taurinem zvyšuje koncentraci, zrychluje reakce a povzbuzuje organismus. Senzoricky se přibližuje chuti energetických drinků, ovšem s nižším obsahem cukru. Stejně jako u Vitamínové jde o minerálku s přidanou hodnotou. Doplní tělu potřebné minerální látky a povzbudí organismus

 

přidejte na:
Bára Uhýrková Černá

28. 02. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář