Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Letní strava

V létě, ve vedrech, pamatujme na náš zažívací systém a zbytečně jej nepřetěžujme. Těžké, smetanové omáčky bychom měli přesunout v jídelníčku až na chladnější počasí a spíše zpestřit stravu něčím lehčím. Nejsou špatné zeleninové saláty, studené polévky. Samozřejmě tak aby to vyhovovalo všem, ale přesto se snažit o lehčí jídla a dostatek tekutin.

12. 06. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Ajaja
:-)) A proto jsem si v těch tropikách, co byly poslední dny, dala napřed svíčkovou, pak segedín a nakonec kachničku se zelím... ale pravda, zmenšila jsem aspoň knedlíky na 2-3... Jinak souhlas, tělo si ostatně samo řekne, že tohle trávit nebude a vyrobí nám "těžký žaludek".

Ajaja 13. 06. 2010, 07:05

Thumb
No a proč se chceš takhle trápit? Máš rozum?? Moje tělo by to odmítlo. To dokazuje, jak jsme každý jinak nastaven. Př. vnímání, kdy je teplo a kdy horko.

13. 06. 2010, 13:07

Ajaja
Jj, tentokrát jsem své tělo ráda poslechla...

Ajaja 13. 06. 2010, 19:15

Facebook komentáře