Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mikrovlnná trouba

Pokrok nezastavíš. Spoustu práca za nás v kuchyni zastane technika. Jednou z možností je mikrovlnka. Kdo by ji neznal, sídlí snad už v každé domácnosti a dnes už nehrozí, že by si ji někdo spletl s radarem na měření rychlosti. Hodně lidí ji používá jen na ohřev jídel, ale ona umí spoustu dalších věcí. Já kdysi koupila kombinace nejen s grilem a s horkovzdušnou troubou, ale i s "crispem". A nedám na ni dopustit. Díky tomuto vybavení vlastně ani nemám klasickou troubu a peču jen v mikrovlnce. Buď to spraví horkovzdušná trouba, nebo crisp. Ten zejména, když chci krásně zlaté křupavé hranolky nebo třeba kotletku dočervena... A což teprve štrúdl - v žádné jiné troubě předtím mi tak pěkně nenaskočil, jako tady. A díky crispu jsou jídla daleko dříve hotová.

Ajaja

28. 02. 2010


Přidat komentář
Thumb
Mám už dosť starú mikrovlnku,zatiaľ mi funguje,aj keď v nej len ohrivam ječdlá,ale by ma zaujímalo,akú dlhú životnosť asi má?Bojím sa, či po dlhom čase(aj 15 rokov užívania) neprepúšťa mikrovlny.Ako sa to dá vôbec zistiť?Dakujem za odpoveď.

evanaaa 09. 05. 2010, 17:27

Ajaja
Moje mikrovlnka je asi také tak stará, ale stále dobře slouží. Jediné, co odešlo, je bakelitový kryt dvířek. Loni ylo potřeba vyměnit jakousi žárovčičku, tak ji opraváž skoukl a dobrý...

Ajaja 09. 05. 2010, 18:05

Thumb
Prosim dejte sem nejake recepty a co se Vam podarilo s mikrovlnkou,ktera ma funkci "crips"...nebo jak je co vyhodne delat s mikrovlnkou whirpool JT 369 Dekuji

dakoll 11. 03. 2011, 13:35

Ajaja
No já se ke "crispu" chovám jako k pánvi, kde zhotovuji "nasucho". Např štrúdl z listového těsta tam jen položím, a zhruba za 7 minut je hotový. Hranolky tam jen nasypu a zhruba za 11 minut jsou dozlatova... Když tam dám kotletu (někdy podložím pečícím papírem, to když je marinovaná), tak také stačí 8-10 minut...

Ajaja 29. 03. 2011, 17:27

Facebook komentáře