Pokrok nezastavíš. Spoustu práca za nás v kuchyni zastane technika. Jednou z možností je mikrovlnka. Kdo by ji neznal, sídlí snad už v každé domácnosti a dnes už nehrozí, že by si ji někdo spletl s radarem na měření rychlosti. Hodně lidí ji používá jen na ohřev jídel, ale ona umí spoustu dalších věcí. Já kdysi koupila kombinace nejen s grilem a s horkovzdušnou troubou, ale i s "crispem". A nedám na ni dopustit. Díky tomuto vybavení vlastně ani nemám klasickou troubu a peču jen v mikrovlnce. Buď to spraví horkovzdušná trouba, nebo crisp. Ten zejména, když chci krásně zlaté křupavé hranolky nebo třeba kotletku dočervena... A což teprve štrúdl - v žádné jiné troubě předtím mi tak pěkně nenaskočil, jako tady. A díky crispu jsou jídla daleko dříve hotová.
© 2024, Railsformers s.r.o.
evanaaa 09. 05. 2010, 19:27
Ajaja 09. 05. 2010, 20:05
dakoll 11. 03. 2011, 14:35
Ajaja 29. 03. 2011, 19:27