Milované linecké cukroví

Jedno z dalších nejoblíbenějších cukroví. Linecké cukroví, mazané domácí marmeládou, patří rozhodně k českým delikatesám, které se samy rozpouští na jazyku. Jaký tvar a jaké pojivo (marmeládu) zvolíte, je čistě jen na vás. Marmeládu můžete použít jahodovou, rybízovou nebo cukroví třeba zkusit slepit čokoládou. Vykrajovátek na pečení existuje už také nespočet - kolečka, kytičky, srdíčka a hvězdičky. Výběr už necháme jen a pouze na vás!

Linecké kytičky s čokoládou

Srdce milovníků čokolády zaplesají. Zkuste klasické linecké cukroví slepované marmeládou, pro změnu slepit čokoládou. 

Vyberte si kvalitní čokoládu, kterou ve vodní lázni jednoduše rozpustíte. Pokud si chcete přípravu ještě více ulehčit a zjednodušit, upečené pečivo slepte nutellou.






#chefparade-siroky 

Linecké cukroví našich babiček

Babičky pečou to nejlepší cukroví na světe, co říkáte? Jejich letité zkušenosti při pečení a péči o dobro domácího krbu, se rozhodně projevila a někde v rodinách ještě určitě projeví. 

Nabídněte letos svým babičkám pomocnou ruku a naučte se péct skvělé linecké cukroví jako ony.


Linecké hvězdičky

Další z tipů jak si ozvláštnit klasické tvary, případně náplně lineckého cukroví. Ať je stojan s cukrovím více rozmanitý, můžeme zkusit vykrojit tvar hvězdičky. Na stole se vám budou vedle koleček, srdíček a kytiček, krásně vyjímat.

TIP: Lepení lineckého cukroví se může stát rodinnou příležitostí pro setkání celé vaši rodiny. S dětmi můžete prožít společné nezapomenutelné chvíle. Uchovejte si tyto vzácné rodinné okamžiky na mnoho let dopředu.



#tescoma-siroky 
přidejte na:

03. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář